Hur man lägger till ett företag till yelp

När du har börjat skriva recensioner på Yelp kan du komma till ett företag som inte är listat i databasen än.I det här fallet måste du lägga till ett företag.Den här artikeln kommer att berätta hur du gör den här hjältiska uppgiften, så ta initiativet och lägg till en!

Steg

Metod 1 av 3:
Via webbplatsen
  1. Bild med titeln Lägg till ett företag till Yelp-databasen Steg 1
1. Besök Yelp webbplats I din webbläsare.
  • När sidan visas, finns det många delar av sidan, liksom flera textfält för att hitta ditt föremål.
  • Bild med titeln Lägg till ett företag till Yelp-databasen Steg 2
    2
    Logga in på ditt Yelp-konto, Om du inte redan har gjort det. För att lägga till ett företag vill de alla medlemmar logga in på sina konton så att de har ett namn att gå tillbaka och lita på och berätta för dem vad de gjorde fel om verksamheten inte behöver läggas till.
  • Bild med titeln Lägg till ett företag till Yelp-databasen Steg 3
    3. Sök efter verksamheten genom företagsnamn och plats. Mot toppen av sidan ska vara två textrutor.Fyll i företagsnamnet i den övre vänstra rutan och platsen för exakt plats.(i.e.Om ditt företag är beläget i Philadelphia, och företagets plats är i östra Oshkosh, WI, typ i Philadelphia, PA", Eller du kan skriva in den exakta postnummeret för denna verksamhet.Försök att inte granska företagsplatser som platser i andra städer.Det är en en-till-en-affär!
  • Bild med titeln Lägg till ett företag till Yelp-databasen Steg 4
    4. Titta igenom listan med sökresultat som hittades för dina söktermer på det läge du ville söka. På sidan som visas hittar du dina sökförslag för verksamheten.Om det inte finns på den här sidan med sökresultat måste du skapa en ny företagslista.
  • Bild med titeln Lägg till ett företag till Yelp-databasen Steg 5
    5. Klicka på knappen märkt "Lägg till ett företag" som finns längst ner på sidan Sökresultat.Den här knappen är mestadels röd med vit bokstäver.
  • Bild med titeln Lägg till ett företag i Yelp-databasen Steg 6
    6. Skriv in informationen för detta specifika företag.Om du behöver, kan du söka efter företagets webbsida från webben, eller någon saknas information från kvittot. Gläfsa.com kommer inte att låta dig släppa ut företagen utan åtminstone namn och adress för verksamheten.
  • För att dessa nya saker ska sökas efter på yelp.COM WEBPAGE, YELP Moderatorer lägger till denna verksamhet, och kommer endast att vara tillgängliga efter 48 timmar.
  • Du måste skriva in företagets namn i rutan Business Name, deras adress till adress (topplåda) och adressruta (botten, menat för sviter), stad / tillstånd / zip i lådan märkt "Stad, stat, zip", Businessens telefonnummer i rutan Telefonnummer, tillsammans med en webbplats för företaget.
  • Sviter, lägenheter, avdelningar samt en mer specifik adress om det finns inne i en annan separat byggnad, borde vara det enda som går i adressrutan 2.Adressbox 2, bör vara, mest av tiden, inte fylld i.
  • Sök på webben för ett telefonnummer, eller titta i telefonboken för ett tillämpligt telefonnummer.Kom ihåg att skriva in områdeskoden för listan.Även om det är bäst att skriva med parentes och bindestreck, om du inte kan göra det, lämna dessa symboler ut och skriv bara siffrorna.
  • Hitta den officiella hemsidan för företaget.De vill inte ha andra granskning av sidor från Wikipedia, Facebook-platser, YP.com notering mm., Så lämna dessa ut ur webbplatserna.Om ingen kan hittas, lämna den här raden tom.
  • Bild med titeln Lägg till ett företag till Yelp-databasen Steg 7
    7. Välj en kategori som beskriver verksamheten från rullgardinsmenyn Yelp för kategorier som de använder.
  • Bild med titeln Lägg till ett företag till Yelp-databasen Steg 8
    8. Skriv en recension för verksamheten. Fyll i rutan som innehåller den betygsskala du skulle ha använt för verksamheten, tillsammans med översynen själv.
  • På denna typ av granskning ger de dig inte möjlighet att spara dina föremål som ett utkast, så du måste veta exakt vad du ska sätta, när du skapar dessa platser.
  • Om du inte vill skriva en recension För närvarande klickar du på kryssrutan till vänster om "Skriv en recension för denna verksamhet " knapp på sidan.
  • Bild med titeln Lägg till ett företag till Yelp-databasen Steg 9
    9. Klicka på "Lägg till affärer" knappen för att lägga till det här företaget.
  • Metod 2 av 3:
    Via Android-appen
    1. Bild med titeln Lägg till ett företag till Yelp-databasen med Yelp för Android App Steg 1
    1. Ladda ner, installera och öppna Yelp-appen för din Android-enhet, via Apples Play Store-app (om du inte redan har).
  • Bild med titeln Lägg till ett företag i Yelp-databasen med Yelp för Android App Steg 2
    2. Logga in på ditt Yelp-konto, med dina Yelp-referenser.
  • Bild med titeln Lägg till ett företag till Yelp-databasen med Yelp för Android App Steg 3
    3. Sök efter verksamheten genom företagsnamn och plats. Mot toppen av de två textrutorna ovanpå huvudskärmen.Fyll i företagsnamnet i den övre vänstra rutan och platsen för den exakta platsen.(i.e.Om ditt företag är beläget i Philadelphia, och företagets plats är i östra Oshkosh, WI, typ i Philadelphia, PA", Eller du kan skriva in den exakta postnummeret för denna verksamhet.Försök att inte granska företagsplatser som platser i andra städer.Det är en en-till-en-affär! Tryck på den röda förstoringsglasknappen när du är klar.
  • På sidan som visas hittar du dina sökförslag för verksamheten.Om det inte finns på den här sidan med sökresultat måste du skapa en ny företagslista.
  • Bild med titeln Lägg till ett företag till Yelp-databasen med Yelp för Android App Steg 4
    4. Bläddra listan hela vägen tills du når längst ner på sidan och tryck på "Lägg till ett företag" länk.
  • Bild med titeln Lägg till ett företag till Yelp-databasen med Yelp för Android App Steg 5
    5. Skriv in i fältet det mest ofta visade namnet från byggnadens butiksskylt. Knacka på "Nästa" knappen längst upp när det här steget är helt enkelt
  • Bild med titeln Lägg till ett företag i Yelp-databasen med Yelp för Android App Steg 6
    6. Skriv in adressen i lämpliga fält på nästa skärm. Använd alla adresser du har på fil (som om du tittar på ett visitkort).Skriv gatanadressen i topplinjen och staden och läget i botten (Inkludera inte postnummeret, och om det här är en icke-USA-adress, välj landet först, genom att knacka på lådan med den amerikanska flaggan på den). Igen, när den här sidan är helt fylld, tryck på "Nästa" knappen för att gå vidare till nästa skärm.
  • Sviter, lägenheter, avdelningar samt en merspecifik adress om det finns inne i en annan separat byggnad, borde vara det enda som går i gatuadressfält 2 (andra raden).Adressbox 2, bör vara, mest av tiden, inte fylld i.
  • Om du är inom några meter av verksamheten och du har aktiverat GPS-location-sensing, kan du röra vid "Fyll med aktuell plats" knappen för att automatiskt fylla den närmaste platsadressen (internt med hjälp av Googles sökmotor) på de flesta ställen.
  • Bild med titeln Lägg till ett företag till Yelp-databasen med Yelp för Android App Steg 7
    7. Karta den exakta platsen på kartan som ges till dig. Flytta Placemarker så markören är placerad direkt över toppen av verksamheten, eller om den redan är korrekt (99% av tiden, kommer det att vara fallet), du måste fortsätta till nästa steg. Knacka på "Nästa" knappen för att gå vidare till nästa skärm.
  • Bild med titeln Lägg till ett företag till Yelp-databasen med Yelp för Android App Steg 8
    8. Fyll i resten av svaren på de frivilliga frågorna.Dessa poster kan innehålla kategorin av verksamheten, företagets timmar, företagets huvudtelefonnummer och företagets webbplats som är förknippat med det företag du ska lista. (Återigen måste dessa poster vara platsspecifika).
  • Bild med titeln Lägg till ett företag till Yelp-databasen med Yelp för Android App Steg 9
    9. Berätta för Yelp exakt vad du gör.Knacka på "Anteckningar för Yelp-laget" och skriv in en redigeringssammanfattning av "lagt till ett företag" eller något av det som.
  • Bild med titeln Lägg till ett företag till Yelp-databasen med Yelp för Android App Steg 10
    10. Tryck på knappen Skicka från det övre högra hörnet på skärmen för att helt lägga till verksamheten.
  • Metod 3 av 3:
    Via iPhone-appen
    1. Bild med titeln Lägg till ett företag till Yelp med Yelp för iPhone app Steg 1
    1. Hämta, installera och öppna Yelp för iPhone-appen från Apple AppStore (om du inte redan har gjort det).
  • Bild med titeln Lägg till ett företag till Yelp med Yelp för iPhone app Steg 2
    2. Logga in på Yelp för iPhone-appen, med dina Yelp-referenser, (om du inte redan har gjort det).
  • Bild med titeln Lägg till ett företag till Yelp med Yelp för iPhone app Steg 3
    3. Se till att verksamheten inte är i sin databas till att börja med. Sök För verksamheten genom företagets namn och plats. Mot toppen av de två textrutorna ovanpå huvudskärmen.Fyll i företagsnamnet i den övre vänstra rutan och platsen för den exakta platsen.(i.e.Om ditt företag är beläget i Philadelphia, och företagets plats är i östra Oshkosh, WI, typ i Philadelphia, PA", Eller du kan skriva in den exakta postnummeret för denna verksamhet.Försök att inte lägga till företagens lokala platser som företagsadresserna. Det är en en-till-en-affär!
  • På sidan som visas hittar du dina sökförslag för verksamheten.Om det inte finns på den här sidan med sökresultat måste du skapa en ny företagslista.
  • Bild med titeln Lägg till ett företag till Yelp med Yelp för iPhone app Steg 4
    4. Tillgång till "Lägg till affärer" knapp.Det finns längst ner på rullbar menyn när du först klickar på ""Mer" knapp.Det kommer att ligga ovanför inställningsalternativet.
  • Bild med titeln Lägg till ett företag till Yelp med Yelp för iPhone app Steg 5
    5. Lägg till företagets namn till noteringen på knappen märkt "namn", tillsammans med företagets adress på knappen märkt "Adress".Det här är de enda två obligatoriska fälten som omfattar ett fullständigt nytt företag.
  • Skriv in i fältet Det mest sökt / visade namnet från byggnadens butiksskylt.
  • Använd alla adresser du har på fil (som om du tittar på ett visitkort).Skriv gatanadressen i topplinjen och staden och läget i botten (Inkludera inte postnummeret, och om det här är en icke-USA-adress, välj landet först, genom att knacka på lådan med den amerikanska flaggan på den).
  • Sviter, lägenheter, avdelningar samt en merspecifik adress om det finns inne i en annan separat byggnad, borde vara det enda som går i gatuadressfält 2 (andra raden).Adressbox 2, bör vara, mest av tiden, inte fylld i.
  • Om du är inom några meter av verksamheten och du har aktiverat GPS-location-sensing, kan du röra vid "Fyll med aktuell plats" knappen för att automatiskt fylla den närmaste adresserade platsen (internt med hjälp av Googles sökmotor) på de flesta ställen.
  • Bild med titeln Lägg till ett företag till Yelp med Yelp för iPhone App Steg 6
    6. Var noga med att kartlägga den här objektets exakta placmarkerade plats med den kartan de tillhandahåller.Detta är också obligatoriskt. Flytta Placemarker så markören är placerad direkt överst i verksamheten, eller, om det redan är korrekt (99% av tiden, det här är fallet), måste du fortsätta till nästa steg.
  • Bild med titeln Lägg till ett företag till Yelp med Yelp för iPhone app Steg 7
    7. Fyll i några av de andra detaljerna, vilket gör det lättare för människor att söka efter den information de behöver när de bestämmer.Du kan fylla i sin kategori, timmar, telefon och hemsida.
  • Bild med titeln Lägg till ett företag till Yelp med Yelp för iPhone App Steg 8
    8. Fylla i "Anteckningar för Yelp-laget" knapp.Ge dem en sammanfattning som "Lägga till företag till databas", Så de vet exakt vad du gör och att du inte försöker skadligt vandalisera databasinformationen för noteringen.
  • Bild med titeln Lägg till ett företag till Yelp med Yelp för iPhone app Steg 9
    9. Knacka på "Lägg till" knapp längst upp till höger på skärmen.
  • Tips

    Om du just har lagt till ett företag i sin databas kan du inte lägga till tips förrän efter 48 timmar (om du inte bokmärker verksamheten från datorns sida). Om du bokmärker objektet från din PC-sida kan du lägga till dem innan objektet är helt upplagt till deras sökbara databas.Om du inte vill lägga till ett bokmärke, kan du inte lägga till ditt tips förrän efter 48 timmarsperioden har löpt ut och verksamheten är fullt sökbar i sin stora databas.
  • Om mer än 100 procent är säker på att verksamheten inte är listad i Yelp-databasen, kan du lägga till en direkt genom att besöka gläfsa.com / writeareview / newbiz. Det här är samma plats Yelp skickar dig, när du lägger till andra företagslistor i databasen Efter noggrann sökning deras redan befintliga databasförteckningar.
  • Varje åtgärd du försöker ta på yelp (meddelanden, skapa en recension, etc.) har en "ut" funktion, om du avsiktligt inte vill skicka meddelandet (innan du faktiskt skickar / publicerar meddelandet.För att avbryta skicka en översyn av den här verksamheten som just ingått i databasen, klicka på HyperLink (Non-knappen) som heter "Avbryt" nära "Skicka"/"Publicera"/etc. knapp.
  • Det finns andra saker du kan göra på sidan "Locations sida.Du kan vänta en senare tid (och skriv det senare) efter bokmärkning, eller du kan märka det här bokmärket som något att försöka och sedan granska senare.Hur som helst är det här ett bra sätt att korsa den här platsen på andra datum.
  • Om du har en kopia av visitkortet, hämtar du och lägger till så mycket information som krävs med att använda den.Dessa kommer sannolikt att vara den viktigaste kontakten och webbadressen som du behöver för att skapa för att skapa affärsnotering.
  • Även om du inte vet något, kan du fortfarande redigera listan senare.Sök bara på webben mellan tillägg och inlämning av redigering senare.
  • Om du är mer än 100%, är inte objektet inte redan i databasen utan att söka, du kan, när du anger den huvudsakliga 9-knapps startskärmen, tryck på menyknappen längst ner på din Android-telefon och tryck på "Lägg till affärer" Alternativ som visas
  • Varningar

    Inse att varje granskning är platsspecifik ", och bör inte kategoriseras för recensioner baserat på hela kedjan i allmänhet.
  • Skapa aldrig andra listor av företag som redan finns.Det är väldigt irriterande när människor hittar recensioner på ett riktigt föremål (ägs av en företagsägare), och en annan som är en exakt dubblett av den andra. ALLTID Försök att söka efter affären först.
  • Ibland kommer du över ett företag som inte längre är i affärer (och är markerade som "STÄNGD" av Yelp-moderatorer precis på sidan på toppnivå.) På den här sidan hittar du inga andra recensioner.En viktig regel som en Yelp-medlem, är inte att re-granska dessa slutna företag.
  • Saker du behöver

    • internetåtkomst
    • Yelp-konto
    • datormus och tangentbord
    • Plats med platsdata som tillhandahålls (visitkort eller några andra verifierbara medel)
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande