Så här tar du bort samtalshistorik på viber på pc eller mac

Thisteaches du hur du tar bort en samtalslogg från en Viber-konversation på ditt konto, med en dator.

Steg

  1. Bild med titeln Ta bort samtalshistorik på Viber på PC eller Mac Steg 1
1. Öppna Viber på din dator. Viberikonen ser ut som en lila talbubbla med en vit telefonikon i den. Du kan hitta den i din applikationsmapp på en Mac, eller på Start-menyn på Windows.
  • Bild med titeln Ta bort samtalshistorik på Viber på PC eller Mac Steg 2
    2. Klicka på ikonen Talbubbla längst upp till vänster. Den här knappen är placerad i det övre vänstra hörnet av appfönstret. Det öppnar en lista över alla dina personliga och gruppchattkonversationer på den vänstra panelen.
  • Bild med titeln Ta bort samtalshistorik på Viber på PC eller Mac Steg 3
    3. Klicka på en konversation på vänster panel. Hitta chatten du vill redigera på din konversationslista och klicka på den. Detta öppnar den valda chattkonversationen på höger sida.
  • Bild med titeln Ta bort samtalshistorik på Viber på PC eller Mac Steg 4
    4. Bläddra upp och hitta den samtalsloggen du vill radera. Alla inkommande och utgående samtal med din kontakt är listade i den här chattkonversationen.
  • Bild med titeln Ta bort samtalshistorik på Viber på PC eller Mac Steg 5
    5. Högerklicka på det samtal du vill radera. Varje samtal mellan dig och din kontakt är listad i en dedikerad grå låda i samtalet. Högerklicka på en samtalslogg öppnar dina alternativ på en rullgardinsmeny.
  • Bild med titeln Ta bort samtalshistorik på Viber på PC eller Mac Steg 6
    6. Välj Ta bort för mig själv På högerklickmenyn. Detta kommer att radera den valda samtalsloggen. Den grå rutan med ditt samtal och tidsinformation kommer att försvinna från konversationen.
  • Raderade samtalsloggar visas fortfarande på din kontakts konto. Du kan bara radera en samtalslogg från din egen telefon eller dator.
  • Tips

    Du kan inte rensa hela samtalshistoriken på en gång. Du måste manuellt ta bort varje samtal från dina chattar en efter en.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande