Så här tar du bort samtalshistorik på en samsung galaxy

Thistaaches du hur du väljer och tar bort inkommande, missade eller utgående samtalsposter från din lista med senaste samtal, med hjälp av en Samsung Galaxy.

Steg

  1. Bild med titeln Ta bort samtalshistorik på en Samsung Galaxy Steg 1
1. Öppna telefonappen på din Samsung Galaxy. Telefonikonen ser ut som en vit telefon i en grön låda på din Apps-meny. Det kommer att öppnas upp till en lista över dina senaste samtal, inklusive alla inkommande, missade och utgående telefonsamtal.
  • Bild med titeln Ta bort samtalshistorik på en Samsung Galaxy Steg 2
    2. Tryck på ikonen med tre vertikala prickar. Den här knappen är placerad bredvid sökfältet i det övre högra hörnet på skärmen. Det öppnar en rullgardinsmeny.
  • Bild med titeln Ta bort samtalshistorik på en Samsung Galaxy Steg 3
    3. Knacka Radera På rullgardinsmenyn. Det här alternativet låter dig välja och ta bort poster från listan över dina senaste samtal.
  • Bild med titeln Ta bort samtalshistorik på en Samsung Galaxy Steg 4
    4. Välj alla samtal du vill radera. Tryck på ett samtal på din lista med senaste samtal för att välja den. Valda samtal visar ett kryssrute bredvid telefonnumret.
  • Om du vill radera alla inkommande, missade och utgående samtal på din senaste samtalslista, tryck på Allt knappen i det övre vänstra hörnet på skärmen. Det kommer att välja alla samtal på listan.
  • Bild med titeln Ta bort samtalshistorik på en Samsung Galaxy Steg 5
    5. Knacka RADERA. Den här knappen är placerad i det övre högra hörnet av din skärm. Det tar bort alla valda poster från din lista över senaste samtal.
  • Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande