Hur man lägger till musik till din instagram-historia på android

Den här artikeln lär dig hur du lägger till musik i din Instagram-historia med din Android-enhet. Att lägga till bilder och videor till din Instagram-historia är ett roligt sätt att interagera med din publik eller låta dina vänner veta vad du är ute efter. Alternativet att lägga till musik är bara ett annat bra sätt att uttrycka ditt nuvarande humör.

Steg

  1. Bild med titeln Lägg till musik till din Instagram-historia på Android Steg 1
1. Öppna Instagram och svep höger för att öppna kameran. När du öppnar appen, kommer du att tas till din "hem" flik som har inlägg från alla du följer. Använd ett finger för att svepa höger för att komma åt kameran.
  • Alternativt kan du trycka på kamerans ikon längst upp till vänster på skärmen för att komma åt kameran.
  • Bild med titeln Lägg till musik till din Instagram-berättelse på Android Steg 2
    2. Ta en bild eller spela in en video. Tryck på den cirkulära vita knappen längst ner på skärmen för att ta ett foto eller håll ner den för att spela in en video. För att avsluta inspelningen av videon, sluta helt enkelt hålla ner på knappen.
  • Om du har ett befintligt foto eller video vill du posta till din Instagram-historia, tryck på den fyrkantiga ikonen längst ner till vänster på skärmen. Du kommer att tas till telefonens galleri och du kan välja mellan dina foton och videoklipp.
  • Du kan knacka på Lightning Bolt-ikonen för att växla telefonens flash. För att slå på telefonens kamera, tryck på ikonen för två roterande pilar. Om du vill lägga till ett filter i din berättelse trycker du på ikonen Smiley Face i det nedre högra hörnet av skärmen.
  • Bild med titeln Lägg till musik till din Instagram-historia på Android Steg 3
    3. Tryck på Klistermärken ikon. Du kommer att se en meny med alternativ överst på skärmen. Välj mittknappen, som ser ut som ett fyrkantigt smiley ansikte med ett uppåtvändt bottenhörn. Med det här alternativet kan du lägga till klistermärken till din bild eller video.
  • Bild med titeln Lägg till musik till din Instagram-historia på Android Steg 4
    4. Välj musik klistermärke. "Musik" klistermärken ska vara en av de bästa klistermärkealternativen. Det står "Musik" i ljusa färger och har en vit bakgrund. Att tappa på detta kommer att ta upp Instagrams musikbibliotek.
  • Bild med titeln Lägg till musik till din Instagram-historia på Android Steg 5
    5. Hitta den låt du vill ha och tryck på den. Du kan trycka på "Sökmusik" längst upp på skärmen för att skriva in ett låtnamn eller artist. Alternativt kan du bläddra igenom tre flikar: populär, humör och genrer. När du har hittat den perfekta sången för att gå med din bild eller video, tryck på den.
  • Bild med titeln Lägg till musik till din Instagram-berättelse på Android Steg 6
    6. Välj ett ljudklipp från låten. Instagram kommer att välja ett klipp av låten för att inkludera för din berättelse. Om du vill använda en annan del av låten, håll fingret ner på ljudstängerna längst ner på skärmen och flytta den åt vänster eller höger för att hitta det perfekta ljudklippet. När du är klar trycker du på "Klar" längst upp till höger på skärmen.
  • Nära det nedre vänstra hörnet på skärmen, kommer du att se nummer 15 med en cirkel runt den. Tryck på det här för att ändra hur många sekunder av den låt du vill spela. Ljudklippet kan vara så kort som 5 sekunder och så länge som 15 sekunder.
  • Bild med titeln Lägg till musik till din Instagram-historia på Android Steg 7
    7. Flytta och ändra storlek på klistermärken. En klistermärke av din valda sång kommer nu att visas över din video eller bild. Tryck på ett finger ner på klistermärken för att flytta den runt. Du kan också använda två fingrar för att göra klistermärkena större eller mindre.
  • Bild med titeln Lägg till musik till din Instagram-berättelse på Android Steg 8
    8. Tryck på din profilbild i nedre vänstra hörnet. När du är nöjd med din skapelse trycker du på din profilbild i nedre vänstra hörnet på skärmen. Det kommer att säga "din historia" direkt under den. Att göra detta kommer att skicka bilden eller videon till din Instagram-historia.
  • Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande