Så här skapar du en ljudinspelning på windows 8

Att skapa en ljudinspelning i Windows 8 är lätt. Du kan spela in ljud med både ljudinspelningsprogrammet och ljudinspelningsprogrammet. Windows 8.1 Användare kan också följa dessa metoder.

Steg

Metod 1 av 3:
Åtkomst till ljudinspelningen
  1. Bild med titeln Skapa en ljudinspelning på Windows 8 Steg 1
1. tryck på "Start" knapp. Du kan hitta den i aktivitetsfältet, längst ned till vänster på din skärm. Du kan också hitta den på bottenvåningen av ditt tangentbord. Det ser ut som ett vitt fönster.
  • Om din enhet har en pekskärm, placera ditt finger längst ner på höger sida av skärmen och svep åt vänster. Klicka på "Start" ikon. Det är mot mitten av listan och ser ut som ett blått fönster. Det har ordet "Start" precis under det.
  • Bild med titeln Skapa en ljudinspelning på Windows 8 Steg 2
    2. Söka efter "Ljudinspelare." Du kan helt enkelt börja skriva orden. Detta kommer att ge upp en lista över applikationer och program som matchar frågan.
  • Du kan också högerklicka på ett tomt område på skärmen, välj "Alla appar" och bläddra mot slutet av listan tills du hittar "Ljudinspelare."
  • Om du använder Windows 8.1, du kan också flytta din pekare mot botten av skärmen och klicka på ikonen som ser ut som en pil inuti en cirkel. Bläddra mot slutet av listan tills du hittar "Ljudinspelare."
  • Bild med titeln Skapa en ljudinspelning på Windows 8 Steg 3
    3. Välj det program du vill använda. Du kanske märker två olika ljudinspelningsprogram, speciellt om du använder Windows 8.1: En som har en grå ikon och en som har en orange ikon.
  • Den orange ikonen är appen. För att lära dig hur du använder det, klicka här.
  • Den grå ikonen är programmet. För att lära dig hur du använder det, klicka här.
  • Metod 2 av 3:
    Använda ljudinspelarens app
    1. Bild med titeln Skapa en ljudinspelning på Windows 8 Steg 4
    1. Välj den orange ljudinspelarenikonen. Detta kommer att ge upp en ansökan. Det ser ut som en solid färgad skärm, med en cirkel i mitten av den. Inuti cirkeln är en bild av en mikrofon. Under cirkeln är en massa 0 s.
  • Bild med titeln Skapa en ljudinspelning på Windows 8 Steg 5
    2. Tillåt mikrofonåtkomst, om det behövs. Om det här är första gången med appen, kan appen fråga dig om tillstånd att komma åt din mikrofon. Klick "ja" eller "Okej."
  • Om det inte är första gången, och du ser ett meddelande som säger att appen inte har tillgång till din mikrofon, måste du ändra det. Svep från höger till vänster på skärmen och välj "inställningar" från menyn. Välj "Behörighet" från sidmenyn som dyker upp. Vrid mikrofonalternativet på-baren ska bli blå.
  • Bild med titeln Skapa en ljudinspelning på Windows 8 Steg 6
    3. Tryck på cirkeln för att starta inspelningen. Du kan börja prata, sjunga, spela musik eller göra vad du behöver för att göra ljud för inspelningen.
  • Bild med titeln Skapa en ljudinspelning på Windows 8 Steg 7
    4. Tryck på PAUSE-knappen för att pausa inspelningen. Du kan fortsätta inspelningen genom att klicka på knappen igen.
  • Bild med titeln Skapa en ljudinspelning på Windows 8 Steg 8
    5. Klick "Sluta" att avsluta och spara inspelningen. Om du har gjort inspelningar tidigare kommer du också att se en lista över dina andra inspelningar. Tänk på att inspelningarna i den här appen sparas direkt i appen. Om du blir av med appen, kommer du också att förlora de inspelningarna.
  • Metod 3 av 3:
    Använda ljudinspelningsprogrammet
    1. Bild med titeln Skapa en ljudinspelning på Windows 8 Steg 9
    1. Välj den grå ljudinspelningsikonen. Detta tar dig tillbaka till skrivbordsskärmen. Du kommer att se en smal rektangel popup på din skärm, med en blinkande grön bar och en röd prick som säger "Börja filma."
  • Bild med titeln Skapa en ljudinspelning på Windows 8 Steg 10
    2. Klicka på den röda pricken för att börja spela in. När du börjar spela in kan du märka skjutreglaget som ändrar färger från grön till gul till röd. Dessa indikerar volymen av din inspelning. Grön är en bra volym och gult betyder att din inspelning kan vara för hög och du borde tala mjukare. Röd betyder att du talar för högt. Du vill stanna i det gröna eller gula området.
  • Inspelningar som är för höga kan låta staticky.
  • Bild med titeln Skapa en ljudinspelning på Windows 8 Steg 11
    3. Klick "Sluta spela in" när du är klar. Detta kommer inte bara att stoppa inspelningen, men ger dig en chans att spara det.
  • Bild med titeln Skapa en ljudinspelning på Windows 8 Steg 12
    4. Spara filen. När du slår "Sluta spela in," Du får en popup som ber dig att välja en plats för att spara filen. Du kommer också att få namn på din inspelning. Namnge din fil först och välj sedan den mapp där du vill spara din fil. Klick "Spara."
  • Tips

    Varningar

    De flesta webbkameror och mikrofon ska vara "Plug and Play," Men vissa kan kräva att du laddar ner drivrutiner först innan de kommer att fungera.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande