Så här ändrar du din bakgrund i microsoft teams

Microsoft Teams är ett utmärkt verktyg för online video-möten, särskilt under den pågående Covid-19-pandemin. Ibland behöver du din kamera på - men någon står i närheten, ditt rum är en röra, eller du vill bara inte att andra ska se ditt hus. I sådana situationer kan du använda en virtuell bakgrund för att gömma din omgivning. Läs thisto Lär dig hur du gör det här.

Steg

  1. Bild med titeln Ändra din bakgrund i Microsoft Teams Steg 1
1
Gå med i ditt möte med din kamera av. Det finns ett alternativ att byta kamera på när du går med i mötet, men om det finns en glitch, kan den virtuella bakgrunden ta lite tid att dyka upp, vilket kan avslöja din omgivning. Det är bättre att gå med i mötet först innan du slår på din video.
  • Bild med titeln Ändra din bakgrund i Microsoft Teams Steg 2
    2. Klick .... På panelen som ligger ovanpå dina fliken Microsoft Team hittar du tre prickar bredvid "Höj din hand / reaktioner" alternativ. Klicka på prickarna. Det öppnar en rullgardinsmeny.
  • Bild med titeln Ändra din bakgrund i Microsoft Teams Steg 3
    3. Klicka på "Tillämpa bakgrundseffekter". Detta öppnar en undersida vid sidan av din mötesflik.
  • Bild med titeln Ändra din bakgrund i Microsoft Teams Steg 4
    4. Klicka på bakgrunden som du vill använda. Lag kommer att ha några standardbakgrunder. Ta en titt på dina alternativ och välj den som du vill.

    Dricks: Om du inte gillar något av bakgrunden eller vill ha ett visst foto, hittar du ett alternativ på toppen av bakgrunderna som säger "+ Lägg till ny". Klicka på den och sätt in en bild eller bakgrund som du har sparat på din enhet tidigare.

  • Bild med titeln Ändra din bakgrund i Microsoft Teams Steg 5
    5. Klicka på Förhandsvisning. Förhandsgranska din video för att se till att bakgrunden är den rätta. Andra i mötet kommer inte att kunna se vad du har förhandsgranskat.
  • Bild med titeln Ändra din bakgrund i Microsoft Teams Steg 6
    6. Slå på din video. Se till att du har klickat på "Applicera och sätt på video" Eftersom din bakgrund inte ses om du bara klickar på kamerans ikon.
  • Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande