Hur bädda in bilder

Bilder och andra grafiska bilder ger intresse för webbsidor och tryckta material med ett minimum av ansträngning. Bädda in bilder i din skriftliga text är snabb och enkel, även om processen skiljer sig mycket beroende på vilken applikation du använder. Det är möjligt att bädda in bilder och andra grafiska bilder i Word, PowerPoint, WordPress och HTML. Thistaaches du hur man bädde en bild i HTML.

Steg

Metod 1 av 3:
Använda Word och PowerPoint
  1. Bild med titeln Bädda in bilder Steg 1
1. Bestäm vilken typ av bild du vill bädda in.Du kan lägga till en bild, grafisk, clip art eller diagram. Du kan också skapa en form eller grafik.
  • 2. Öppna Microsoft Word eller PowerPoint.Ordet har en ikon som liknar ett blått papper med a "W" över det.PowerPoint har en ikon som liknar ett rött cirkeldiagram med en "F" över det.Klicka på antingen ikonen i din Windows Start-meny eller Programmapp på Mac till öppet ord eller PowerPoint.Både PowerPoint och Word kräver en prenumeration på Microsoft Office för att kunna infoga bilder eller spara ditt ord.
  • En gratis version av Microsoft Office är tillgänglig online på https: // kontor.com /.Du kan infoga bilder i dokument med hjälp av Online-versionen av Word.Du kan också använda Google Docs.
  • 3. Klicka på Föra in flik.Det är den tredje fliken längst upp på sidan.Detta visar alla alternativ för att infoga externa medier, till exempel grafik, former, kalkylblad, länkar, videor och mer i ditt dokument.
  • 4. Klicka där du vill infoga bilden i ditt dokument.Detta placerar textmarkören i dokumentet.När du sätter i en bild i Word eller PowerPoint kommer det att infoga var textmarkören för närvarande är på.
  • Bild med titeln Bädda in bilder Steg 2
    5. Klicka på ikonen för den bildtyp du vill infoga.Alla alternativ som ska infoga en bild finns i lådan märkt "Illustration."Du kan infoga en bild, form, smartkonst, diagram eller skärmdump.
  • Bilder:Detta visar en rullgardinsmeny som låter dig välja en bild från din dator (den här enheten), stock bilder eller online-bild.Välj det alternativ som är lämpligt för den bild du vill infoga.Välj den bild du vill infoga och klicka på Föra in.
  • Former:För att infoga en form i dina dokument, klicka på Former i verktygsfältet på toppen.Klicka sedan på den form du vill infoga.Klicka på Formatera Fliken Överst och använd alternativen i formatverktygsfältet för att ändra färg, kant, färg, textfärg mm.
  • Smart konst: SmartArt kan du infoga en mängd anpassningsbara diagram i ditt dokument.Klick Smart konst För att öppna SmartArt-valboxen.Klicka på SmartArt du vill infoga och klicka på Ok.Klicka var det står "[text]" I smartart och typ för att ange din egen text.När du klickar på SmartArt som sitter i dokumentet kan du använda verktygen under Design och Formatera flikar för att anpassa utseendet på SmartArt.
  • Diagram:Med alternativet Diagram kan du infoga ett diagram i ditt dokument.För att infoga ett diagram, klicka på Diagram På toppen och klicka sedan på en diagramtyp i kolumnen till vänster.Klicka sedan på ett diagram och klicka på Ok.Använd kalkylbladsfönstret för att redigera data och etiketter i diagrammet.
  • Skärmdump:Med det här alternativet kan du ta en skärmdump av ett fönster eller ett område på skärmen.För att infoga en skärmdump, klicka på Skärmdump och klicka sedan på miniatyren i fönstret du vill infoga en skärmdump av.För att ta en skärmdump av ett område på skärmen, klicka på Skärmklippning och klicka sedan och dra en låda över området på skärmen du vill ta en skärmdump av.
  • 6. Justera storleken på bilden.För att justera bildens storlek klickar du på bilden för att välja den.Klicka sedan och dra ramen runt bilden eller hörnen av ramen för att justera bildens storlek.
  • Metod 2 av 3:
    Använda WordPress
    1. Logga in på WordPress Admin-området.Som standard är det sättet du öppnar WordPress Admin-området att gå till din webbplatss webbadress och typ "/administration" i slutet (i.g exempel.com / admin).Ange sedan administratörens användarnamn och lösenord och klicka på Logga in.
  • 2. Gå till den sida du vill bädda in en bild i.Klick Sidor i panelen till vänster och klicka sedan på sidan du vill redigera.Du kan också klicka på Lägg till ny sida För att skapa en ny sida.
  • 3. Klicka var du vill infoga en bild.Detta placerar en textmarkör i din blogg eller webbsida.Du kommer att se en bar med olika ikoner ovanför markören.
  • 4. Klicka på Lägg till media ikon.Det är ikonen som liknar en kamera och ett par musikanteckningar.Det är i baren ovanför textmarkören.
  • 5. Välj en bild och klicka på Fortsätta.Du kommer att se alla bilder du har laddat upp till ditt bibliotek som visas på skärmen.Välj den bild du vill bädda in och klicka på Fortsätta I det nedre högra hörnet.
  • Om bilden du vill bädda är inte laddad upp, klicka på Lägg till ny I det övre vänstra hörnet.Välj den bild du vill ladda upp och klicka på Välja.Alternativt kan du klicka på rullgardinsmenyn till vänster och klicka på Lägg till via URL.Kopiera och klistra in webbadressen för den bild du vill ladda upp och klicka på Ladda upp.
  • Om du vill redigera bildtexten, beskrivningen, titeln eller alternativtexten, klicka på Redigera.Ange sedan texten du vill redigera i det lämpliga fältet till höger om bilden.
  • 6. Justera storleken på bilden.För att justera bildens storlek klickar du på bilden för att välja den.Klicka sedan och dra de små torghandtagen i hörnet för att justera bildens storlek.
  • 7. Justera inriktningen av bilden.När du har den valda bilden kan du klicka på ikonerna som liknar raderna i linje med vänster, höger eller mitt för att justera inriktningen av bilden.Du kan också klicka på rutorna som liknar en torg med linjer runt dem för att justera hur texten kommer att fälla runt bilden.
  • Metod 3 av 3:
    Med hjälp av html
    1. Bild med titeln Bädda in bilder Steg 6
    1. Ladda upp bilden du vill bädda in på din webbserver.Du kan ladda upp din bild med hjälp av en FTP-klient.Vissa webbservrar tillåter dig att ladda upp filer direkt med CPanel.
  • 2. Öppna den HTML-sida du vill infoga en bild i.Om HTML-dokumentet redan laddats upp till din server kan du redigera HTML-filen på servern i cPanel.Du kan också [[Redigera-HTML-filer} redigera HTML-filer]] som sparas på din dator med en textredigerare som anteckningsblock eller textedit, eller du kan använda en HTML-editor som Adobe Dreamweaver eller Kompozer.
  • 3. Klicka där du vill infoga bilden.Detta placerar en textmarkör på HTML-sidan.Det är här bilden kommer att sättas in.
  • 4. Typ .Det här är starten på HTML-taggen som används för att infoga en bild.
  • 5
    Kopiera och klistra in webbadressen för bilden i citattecken.Du måste få webbadressen till den bild du laddat upp till din server.Klistra in webbadressen i citattecken efter det att det är lika med att logga in i HTML-taggen (i.g
  • 6. Lägg till alt ="alternativ text" till taggen (valfritt).Alternativ text är texten som visas om tittaren inte kan visa bilden av vilken anledning som helst.Om du vill lägga till alternativ text till bilden, skriv "alt =" följde den alternativa texten i citattecken (i.g bildtext
  • 7. Ändra storleken på bilden (tillval).Om du vill justera bildens storlek kan du göra det genom att skriva "Bredd =" eller "höjd =" följt av bredden eller höjdnumret i pixlar i citattecken (i.g bildtext
  • 8. Typ > I slutet av HTML-taggen.Detta stänger HTML-taggen.Hela taggen ska se ut som följande:
  • bildtext
  • Bild med titeln Bädda in bilder Steg 8
    9. Ladda upp HTML-dokumentet till servern.När du har slutfört HTML-sidan, ladda upp den till servern med en FTP-klient, eller genom att ladda upp den i CPanel.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Varningar

    Infoga bara grafiska bilder som är uttryckligen dina, eller som är utrustade gratis för personligt bruk. Använda andras bilder utan tillstånd och tillskrivning är stöld av immateriella rättigheter.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande