Så här aktiverar du handskläge på en samsung galaxy-enhet

Samsung introducerade en snygg funktion med sina galaxenheter, som är populärt känt som handskläge. Pekskärmen för Samsung Galaxy-enheter är programmerad för att detektera endast en viss mängd kontaktkänslighet. Detta är anledningen till att telefonen inte känner igen din inmatning när du använder den medan du bär handskar. Men Samsung Galaxy Smartphones tillåter dig att öka pekskärmens beröringskänslighet, vilket gör det möjligt att känna igen ingångar som görs när du bär handskar.

Steg

  1. Bild med titeln Aktivera handskläget på en Samsung Galaxy-enhet Steg 1
1. Tryck på knappen Apps Lower. På de flesta Samsung Galaxy-enheter ligger Apps-lådknappen precis ovanför hemknappen och formad i form av ett 3 x 4 galler. Apps Lower-knappen tar dig till en sida som listar alla appar som har installerats på din enhet.
  • Bild med titeln Aktivera handskläget på en Samsung Galaxy-enhet Steg 2
    2. Hitta och tryck på appen Inställningar. Inställningsappen på Samsung Galaxy-enheter levereras med en ikon som är formad som ett redskap.
  • Du kan komma åt inställningsappen direkt från anmälningspanelen också. Flytta fingret nedåt från toppen av skärmen för att visa anmälningspanelen och klicka på ikonen för små "växlar" för att komma åt inställningarna.
  • Bild med titeln Aktivera handskläget på en Samsung Galaxy-enhet Steg 3
    3. Hitta och öppna skärminställningarna. Displayinställningen innehåller alla nödvändiga alternativ som är relaterade till pekskärmen och visningsskärmen på galaxen.
  • Beroende på enhetsmodell och version av Android OS installerat kan platsen för visningsinställningen variera. Vissa galaxenheter kan ha visningsinställningarna under alternativet Snabbinställningar, medan andra kan ha det under display och tapeter.
  • Bild med titeln Aktivera handskläget på en Samsung Galaxy-enhet Steg 4
    4. Aktivera "öka kontaktkänsligheten". Bläddra ner i fliken Visa inställningar för att hitta knappen Öka Touch Sensitivity, och tryck på den tomma rutan bredvid den för att aktivera den.
  • Beroende på enhetsmodellen och versionen av Android OS installerat kan platsen för handskläget variera.
  • I vissa galaxenheter kan det finnas en annan flik under visningsinställningar, märkta "Fler inställningar". Öppna det och leta reda på alternativet Automatisk justering och aktivera för att börja använda din Samsung Galaxy-enhet medan du bär handskar.
  • Tips

    Handsken är känt att fungera bäst med läderhandskar, men handskar av annat material kan fungera också.
  • Om du inte har handskar, upprepa processen för att avaktivera handskläget. Ökningskänsligheten kan orsaka oavsiktliga tryckinmatningar.
  • Varningar

    Handskläge utformad av Samsung gjordes tillgänglig efter frisläppandet av Samsung Galaxy S4. Äldre Samsung Galaxy-enheter kanske inte inkluderar alternativet Ökning Touch Sensitivity.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande