Hur man blir en bra chatter på internet

Chattar på internet är en konst vars hantverk är uppskattad och sällan ens erkänd.Detta hur ska du visa dig hur du kan slita dina chattkunskaper och bli en chatter av bra prosodi och renown.Låt oss börja!

Steg

  1. Bildbeteckningen blir en bra chatter på internetsteget 1
1. Förbered dig för chattupplevelsen.Har du läst de senaste nyheterna, kontrollerade sociala bokmärken som Reddit och Digg? Är du bekant med vanliga Internet-humor-memes?Det här är råvarorna på din arbetsbänk av chattning.Utan dessa grunder kommer din chatt att förbises och kan även vara farlig för dig och din dator.
  • Bild med titeln Bli en bra chatter på internet Steg 2
    2. Använd din chattutrustning.Standardproduktivitetssviten för internetchattning kallas "mirc".Var noga med att använda den senaste versionen så att du inte kommer att bli "hackad".Innan du ansluter till en chattsida, var noga med att anpassa din chattmiljö med färger och teckensnitt som bidrar till snabb kognition och produktion av högkvalitativ chatt prosa.
  • Bild med titeln Bli en bra chatter på Internet Steg 3
    3. Känn din chattmiljö. Chattrum, eller "chattkanaler", Kom i många olika slag.De "chattvärld" kanal och "mp3" Kanaler är lika olika chattekologer som regnskog och steppe på jorden.Förstå att din publik kan leta efter avslappnade chattar om bloggar eller de kan hålla tyst tills de är abuzz med frisläppandet av den senaste Internet-programvaran.
  • Bildbeteckningen blir en bra chatter på internetsteget 4
    4. Börja chatta.Det enda sättet att smaka på en persika är att bita in i den.Sniffing kommer bara att få dig så långt, oavsett om det är en stol eller en ekologisk frukt.Gör skämt och humoristiska observationer, och var noga med att dela med sig av nya länkar som du har hittat.Dela det senaste "Rolig webbplats" är en viktig del av internetchatt samlag.
  • Bild med titeln Bli en bra chatter på internet steg 5
    5. Hålla ett öga på.Chattar kan verkligen vispa timmarna borta.Med det tjugofyra timmars flödet av information från internetwebbplatser, bloggar och internetfiler finns det alltid något att chatta om.Dessutom ger chatters från hela världen alltid färska perspektiv och insikter.Det är det som gör chattar så kul.Det är alltid fräsch och utmanande!
  • Bildbeteckningen blir en bra chatter på internetsteget 6
    6. Var självmedvetna och skjuta för nästa nivå i chattar.Du är en chatter nu.Men är du en bra chatter?Om du följde dessa steg försiktigt har du en utmärkt chans att bli en.Hålla fokus på de ovan nämnda grunden, och håll dina verktyg polerade.Investera tid för att upptäcka de bästa källorna till internet nyheter och humor.Lycka till och arbeta hårt!
  • Tips

    Kom ihåg att vara hydratiserad.
  • Lägg aldrig någonsin "haha ok" eller "LOL" eller något sådant. Det dödar bara konversationen
  • Var flexibel - Experiment med olika chattsamfund och chattmetoder.Den många-delade blomman av internetchatt har så många smaker som Ben & Jerrys och Haagen-Daaz kombinerat.Se om du kan prova dem alla!
  • För att förhindra allvarlig skada, utföra fingersträckor innan du chattar. 10-30 minuter av god sträckning är tillräcklig.
  • Håll din Internet Chat Productivity Suite uppdaterad genom att regelbundet besöka Microsoft Update.
  • Kom ihåg, medan sociala bokmärke webbplatser som Digg och Reddit kommer att få nytt och viktigt innehåll att ha läst, kommer det mesta av Internet att ha sett det när du gör det.Lägg inte efter länkar från dessa platser om inte löjligt och smärtsamma verbala barbs är till din smak!
  • För att säkerställa en bekväm chattar, var noga med att justera höjden på din stol så att du sitter i en lägre höjd än ditt tangentbord.
  • Varningar

    Chattar på Internet kan vara beroendeframkallande.För stora chatters är det ännu mer.Takt själv och kom ihåg att behålla dina sociala kontakter i det verkliga livet.

    Saker du behöver

    • Internet Chat Productivity Suite
    • Persienner / nyanser för att maximera skärmkontrast för optimal chattassimilering
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande