Hur man hittar olästa slagmeddelanden

Thistaaches du hur du öppnar en lista med alla chattmeddelanden du fått men har inte läst ännu på slack, med hjälp av en webbläsare för skrivbord.

Steg

  1. Bild med titeln Hitta olästa Slack-meddelanden Steg 1
1. Öppna Slak I din webbläsare. Öppna din webbläsare, skriv slak.com I adressfältet och Hit ↵ Ange på ditt tangentbord.
  • Bild med titeln Hitta olästa Slack-meddelanden Steg 2
    2. Logga in på en arbetsyta. Klicka på den blåa Logga in knappen under E-postadress fält mitt i ditt webbläsarfönster, och logga in på arbetsytan du vill kolla.
  • Bild med titeln Hitta olästa Slack-meddelanden Steg 3
    3. Klicka på namnet på den vänstra panelen. Namnet på din nuvarande arbetsyta är listat längst upp på den vänstra navigeringspanelen i det övre vänstra hörnet på skärmen. Klicka på öppnar en rullgardinsmeny.
  • Bild med titeln Hitta olästa Slack-meddelanden Steg 4
    4. Klick Preferenser på menyn. Det öppnar dina arbetsyta Preferences på en ny sida.
  • Bild med titeln Hitta olästa Slack-meddelanden Steg 5
    5. Klick Sidofält På navigeringspanelen. Det här alternativet finns på en meny i det övre vänstra hörnet av din Preferences-sida. Din arbetsytaavigeringspanel visas på vänster sida.
  • Bild med titeln Hitta oläst Slack-meddelanden Steg 6
    6. Klicka och markera rutan bredvid Visa alla oläst. Du kan hitta det här alternativet under sidofältets rubrik. En ny flik som heter Alla oläst kommer att visas högst upp på din arbetsyta navigeringspanel på vänster sida.
  • Bild med titeln Hitta oläst Slack-meddelanden Steg 7
    7. Klicka på X knapp. Den här knappen är placerad i det övre högra hörnet av dina önskemål. Det kommer att avsluta Preferences-sidan och gå tillbaka till din arbetsyta.
  • Bild med titeln Hitta olästa Slack-meddelanden Steg 8
    8. Klicka på Alla oläst fliken på vänster panel. Du kan hitta den här knappen bredvid tre horisontella linjer längst upp på vänster navigeringspanel. Det öppnar en lista med alla dina olästa chattmeddelanden, inklusive alla kanaler och direktmeddelanden.
  • Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande