Så här inaktiverar du prediktiv text på en iphone

Thistaaches du hur du inaktiverar din iPhone: s prediktiva textfunktion, vilket ger dig ordförslag enligt tangentbordshistoriken när du skriver.

Steg

  1. Bild med titeln Inaktivera prediktiv text på ett iPhone steg 1
1. Öppna Meddelanden. Detta är den gröna talballongikonen på en av dina hemskärmar eller i mappen "Utilities".
  • Bild med titeln Inaktivera prediktiv text på ett iPhone steg 2
    2. Tryck på knappen Ny meddelande längst upp till höger på skärmen. Detta är den blå fyrkantiga ikonen med en penna på den.
  • Bild med titeln Inaktivera prediktiv text på ett iPhone steg 3
    3. Tryck på textfältet.
  • Bild med titeln Inaktivera prediktiv text på ett iPhone steg 4
    4. Tryck och håll på den smiley Emoji-ikonen på ditt tangentbord. Den här knappen är placerad i det nedre vänstra hörnet av tangentbordet mellan sifferknappen och MIC-knappen.
  • Om du tidigare har aktiverat flera språk för ditt tangentbord, kommer du att se en världsikon istället för en Emoji-symbol.
  • Bild med titeln Inaktivera prediktiv text på ett iPhone steg 5
    5. Skjut omkopplaren bredvid Prediktiv till off position. Detta kommer permanent att inaktivera prediktiv text på din iPhone och förlora den grå prediktionsbaren ovanför ditt tangentbord.
  • Tips

    IOS 9 låter dig också inaktivera prediktiv tillfälligt genom att hålla på den grå prediktiva baren ovanför ditt tangentbord och svepa ner, men den här funktionen är inte tillgänglig i iOS 10 och senare utgåvor.

    Varningar

    De metoder som beskrivs ovan är giltiga för de senaste IOS 10.2 Uppdatering. Tidigare iOS-utgåvor kan något skilja sig åt.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande