Så här tar du bort foton på en mac-dator

Thistaaches du hur du tar bort foton på en Mac-dator. Du kan enkelt radera ett foto genom att dra den till papperskorgen eller du kan använda appen Foton på din Mac. Efter att ha dragit ett foto till papperskorgen kan du tömma papperskorgen för att permanent ta bort fotot.

10 andra sommar

1. Öppna Upphittare.
2. Navigera till fotot.
3. Dra fotot till papperskorgen.
4. Håll kontrollera Nyckeln och klicka på papperskorgen.
5. Klick Tom papperskorgen.
6. Klick Tom papperskorgen att bekräfta.

Steg

Metod 1 av 2:
Använda papperskorgen
  1. Bild med titeln Ta bort foton på en Mac-dator Steg 1
1. Öppna ett nytt Finder-fönster. Det är appen som har en blå och vit bild med ett smiley ansikte i botten till vänster på din skärm i din Mac Dock.
  • Bild med titeln Ta bort foton på en Mac-dator Steg 2
    2. Navigera till ett foto. Klicka på en plats i den vänstra kolumnen som innehåller de foton du vill radera. Ofta kan bilderna som lagras på din dator vara i mappen Bilder, dokument eller till och med nedladdningar. Du kan också klicka på din Macs namn till vänster och bläddra bland dina Macs systemmappar också om du känner till mappen de är placerade i.
  • Om du har svårt att hitta de bilder du vill radera, försök att söka efter att du använder sökfältet i högsta högerfönstret.
  • Bild med titeln Ta bort foton på en Mac-dator Steg 3
    3. Klicka och håll filen för att ta tag i bilden. Välj ett foto genom att klicka på det och håll ner musknappen. Medan du håller ner musknappen kan du dra bilden till en ny plats genom att flytta musen.
  • Bild med titeln Ta bort foton på en Mac-dator Steg 4
    4. Dra fotot till papperskorgen. Skräpet är ikonen som liknar en vit papperskorgen i kajen. Det är vanligtvis beläget på det nedre högra hörnet av skärmen, i din Mac-docka.
  • Bild med titeln Ta bort foton på en Mac-dator Steg 5
    5. Håll Kontrollera och klicka på papperskorgen. På tangentbordet håller du "kontrollera" Nyckeln ner och klicka sedan på ikonen Trashcan. Du kan också högerklicka på Trashcan-ikonen istället. Om du använder en Apple-mus med endast en knapp eller styrplatta kan du klicka med två fingrar för att utföra ett högerklick. Detta öppnar en liten popup-meny över den trashcan-ikonen.
  • Bild med titeln Ta bort foton på en Mac-dator Steg 6
    6. Klick Tom papperskorgen. Detta ber om en varning popup.Töm bara papperskorgen om du är säker på att du vill bli av med allt i papperskorgen.
  • Bild med titeln Ta bort foton på en Mac-dator Steg 7
    7. Klick Tom papperskorgen att bekräfta. Detta kommer permanent att radera allt innehållet i papperskorgen.
  • När papperskorgen är tom kan du inte återställa dessa filer.
  • Metod 2 av 2:
    Med hjälp av applikationen
    1. Bild med titeln Ta bort foton på en Mac-dator Steg 8
    1. Öppna bilens app. Det är appen som liknar en mångfärgad blomma på en vit bakgrund, som finns i din applikationsmapp. För att komma åt mappen Program, öppna ett nytt Finder-fönster genom att klicka på ikonen som liknar ett blått och vitt smiley ansikte och klicka sedan på Applikationer till vänster. Dubbelklicka på Foton app för att starta den.
  • Bild med titeln Ta bort foton på en Mac-dator Steg 9
    2. Klick Foton. Det är det första alternativet i den vänstra kolumnen under "Bibliotek" rubrik. Detta visar alla dina foton i ditt iCloud Photo-bibliotek.
  • Bild med titeln Ta bort foton på en Mac-dator Steg 10
    3. Välj de foton du vill radera. Du kan klicka på ett foto för att välja det, eller klicka och dra en låda runt flera foton för att välja flera på en gång. Du kan också hålla ned ⌘ kommandotangenten och klicka på olika foton för att välja specifika bilder.
  • Bild med titeln Ta bort foton på en Mac-dator Steg 11
    4. Tryck Radera. När bilderna är valda, tryck på DELETE-tangenten. Detta kommer att leda till en varningsdialog.
  • Bild med titeln Ta bort foton på en Mac-dator Steg 12
    5. Klick Radera. Det är den blå knappen i popup-fönstret högst upp på applikationen. Detta raderar permanent de valda bilderna från din dator och alla andra enheter som är anslutna till ditt iCloud-konto.
  • När bilderna raderas kan de inte återställas.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande