Så här justerar du färggjutet av ett foto med hjälp av iphone photos-appen

Thistaaches du hur man redigerar färgerna på en bild för att lägga till en gul-och-rosa eller blå-och-cyan nyans, med din iPhones Photos App.

Steg

  1. Bild med titeln Justera färggjutet av ett foto med hjälp av iPhone-bilderna App Steg 1
1. Öppna din iPhones Photos App. Foton-appen ser ut som en färgad pinwheelikon på din startsida. Här kan du bläddra bland alla dina bilder, inklusive dina ögonblick, minnen, iCloud-bilder, kamerarulle och andra album.
  • Bild med titeln Justera färggjutet av ett foto med hjälp av iPhone Photos App Steg 2
    2. Tryck på det foto du vill redigera. Detta öppnar fotot i helskärm. Du kan öppna och redigera någon bild från dina ögonblick, kamerarull eller ett annat album.
  • Om programmet Bilder öppnas upp till ett enda foto i helskärm, tryck på knappen Back i det övre vänstra hörnet för att bläddra i alla dina foton.
  • Bild med titeln Justera färggjutet av ett foto med hjälp av iPhone Photos App Steg 3
    3. Tryck på knappen Redigera. Den här knappen ser ut som tre horisontella glidledningar bredvid papperskorgen i nedre högra hörnet på skärmen. Det öppnar ditt foto i redigeringsläge.
  • Bild med titeln Justera färggjutet av ett foto med hjälp av iPhone Photos App Steg 4
    4. Tryck på ikonen Ring Knopp. Den här knappen är placerad bredvid den gula Gjort knappen i nedre högra hörnet på skärmen. Det visar dig en meny med tre redigeringsalternativ: Ljus, Färg, B & W.
  • Om du tidigare har gjort några ändringar på den här bilden, kommer du att se en röd Återgå knappen istället för gjort. Du kan knacka på den här knappen för att ta bort alla tidigare ändringar och återgå till ditt foto till original.
  • Bild med titeln Justera färggjutet av ett foto med hjälp av iPhone Photos App Steg 5
    5. Tryck på pilikonen bredvid Färg. Det kommer att expandera en undermeny med redigeringsalternativ.
  • Bild med titeln Justera färggjutet av ett foto med hjälp av iPhone-bilderna App Steg 6
    6. Knacka Kasta. Färggjutsjusteringsreglaget visas under bilden längst ner på skärmen.
  • Bild med titeln Justera färggjutet av ett foto med hjälp av iPhone Photos App Steg 7
    7. Dra åt vänster för att lägga till gul och magenta färg. Du kan svepa på bilden, på skjutreglaget, eller var som helst på din skärm. Den högra sidan av färggjutreglaget lägger till ett gröngult filter på din bild. När du går vidare direkt på skjutreglaget, kommer det också att lägga till en rosa, magenta nyans.
  • Bild med titeln Justera färggjutet av ett foto med hjälp av iPhone Photos App Steg 8
    8. Svep höger för att lägga blå och cyan färg. Du kan svepa var som helst på din skärm. Den vänstra sidan av färggjutreglaget kommer att minska mängden gula nyanser i din bild och byt ut dem med blått. När du går längre kvar på skjutreglaget, kommer det också att lägga till en grönaktig, cyan nyans.
  • Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande