Så här redigerar du höjdpunkter i instagram

Om du vill att folk ska kunna se din Instagram-historia efter den 24-timmars historiaperioden slutar kan du lägga till den som en höjdpunkt. Du kan flytta dina höjdpunkter runt, radera dem, ändra titeln och mer. Thistaaches du Hur man redigerar Story Highlights med Instagram Mobile App.

Steg

  1. Bild med titeln Redigera höjdpunkter i Instagram Steg 1
1. Öppet Instagram. Den här appikonen ser ut som en kamera på en orange-röd-lila gradientbakgrund som du hittar på en av dina hemskärmar, i applådan eller genom att söka.
  • Bild med titeln Redigera höjdpunkter i Instagram Steg 2
    2. Tryck på ikonen Konto eller din profilbild. Det är i nedre högra hörnet av din skärm och kommer att rikta dig till din profil.
  • Bild med titeln Redigera höjdpunkter i Instagram Steg 3
    3. Tryck och håll en höjdpunkt du vill redigera. Höjdpunkter är cirkulära miniatyrbilder nära den övre delen av din sida under din profilbild och namn. När du trycker på och håller en höjdpunkt, kommer en meny att dyka upp.
  • Bild med titeln Redigera höjdpunkter i Instagram Steg 4
    4. Knacka Redigera. Det är den första noteringen i menyn.
  • Bild med titeln Redigera höjdpunkter i Instagram Steg 5
    5. Redigera höjdpunkten. Du kan ändra titeln, omslagsbilden och valda media. Om du vill ta bort bilder eller videor från markeringen trycker du på dem tills det blå kryssrutan försvinner från det nedre vänstra hörnet av sin miniatyrbild.
  • 6. Knacka Lägg till (För att lägga till media i din höjdpunkt). Om du vill lägga till media trycker du på Lägg till fliken och välj från kameranrulla vad du vill lägga till.
  • Bild med titeln Redigera höjdpunkter i Instagram Steg 6
    7. Knacka Gjort. Du ser det här längst upp till höger på din skärm. Höjdpunkten sparar med dina ändringar och flyttar till framsidan av din berättelse på din profil eftersom någon redigerad höjdpunkt kommer att flytta till början listan, Ändra ordningen för dina höjdpunkter.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande