Så här laddar du ner en säkerhetskopia från google drive

Thistaaches du hur du laddar ner backed-up-filer från din Google-enhet till din dator. Om du använder Google Backup och Sync för att synkronisera din dator eller Mac till Google Drive, kan du hämta de synkronade filerna var som helst du loggar in. Men beroende på dina inställningar, om du tar bort en synkroniserad fil från din dator, kan den också raderas från Google Drive.

Steg

Metod 1 av 2:
Använda Google-enhet på webben
  1. Bild med titeln Ladda ner en säkerhetskopia från Google Drive Steg 1
1. Gå till https: // kör.Google.com I en webbläsare. Om du inte redan är inloggad på ditt Google-konto, borde du göra det nu.
  • Om du synkroniserar filer till din Google-enhet med säkerhetskopiering och synkronisering, kan radera en fil på din dator också radera den filen på Google Drive. Det beror på dina säkerhetskopierings- och synkroniseringsinställningar. Ser Så här återställer du bort raderade filer från din dator Om du inte kan ladda ner backed-up-filer med den här metoden.
  • Bild med titeln Ladda ner en säkerhetskopia från Google Drive Steg 2
    2. Klicka på triangeln bredvid "Dator." Detta visar en lista över alla datorer som är konfigurerade för att säkerhetskopiera till din Google-enhet.
  • Bild med titeln Ladda ner en säkerhetskopia från Google Drive Steg 3
    3. Navigera till filen eller mappen du vill ladda ner. Om du vill ladda ner hela säkerhetskopian på en gång, stanna bara var du är. Annars klickar du på triangeln bredvid datorns namn för att visa de säkerhetskopierade mapparna.
  • Bild med titeln Ladda ner en säkerhetskopia från Google Drive Steg 4
    4. Högerklicka på filen, mappen eller datornamnet du vill ladda ner. Om du vill ladda ner hela säkerhetskopian som en ZIP-fil högerklickar du på datornamnet. Annars högerklicka på önskad mapp eller fil.
  • Bild med titeln Ladda ner en säkerhetskopia från Google Drive Steg 5
    5. KlickLadda ner. Om du hämtar en enda säkerhetskopierad fil, kommer filen antingen att hämtas till din standard-nedladdningsmapp, eller uppmana dig att välja en nedladdningsmapp och klicka på Spara.
  • Om du hämtar en mapp eller hela datorns säkerhetskopiering, kommer filerna att komprimeras till en enda zip-fil. Du kan titta på framstegen längst ned till höger på skärmen. När filen är klar väljer du ett nedladdningsplats och klickar på Spara.
  • Metod 2 av 2:
    Använda Google Backup och Sync
    1. Bild med titeln Ladda ner en säkerhetskopia från Google Drive Steg 6
    1. Öppna säkerhetskopiering och synkronisera. Det är molnikonet i det övre högra hörnet på din Mac, eller det nedre högra hörnet på Windows.
    • Om du synkroniserar filer till din Google-enhet med säkerhetskopiering och synkronisering, kan radera en fil på din dator också radera den filen på Google-enheten beroende på dina inställningar. standard. Fortsätt läsa för att lära dig hur du dubbelkontrollera dina synkroniseringsinställningar och ändra dem om det behövs.
  • Bild med titeln Ladda ner en säkerhetskopia från Google Drive Steg 7
    2. Klicka på menyn . Det är de tre prickarna i det övre högra hörnet av appen.
  • Bild med titeln Ladda ner en säkerhetskopia från Google Drive Steg 8
    3. Klick Preferenser. Detta visar dina synkroniseringsinställningar.
  • Bild med titeln Ladda ner en säkerhetskopia från Google Drive Steg 9
    4. Klicka på namnet på din dator. Det är i det övre vänstra hörnet av appen.
  • Bild med titeln Ladda ner en säkerhetskopia från Google Drive Steg 10
    5. Kontrollera dina synkroniseringsinställningar. Under "Google Drive" Du får se ett alternativ valt från "Ta bort objekt som synkroniseras mellan Google Drive och den här datorn." Det här alternativet avgör om radering av en fil på din dator också tar bort den från Google-enheten.
  • Ta alltid bort båda kopiorna: Om det här alternativet är valt, raderas synkroniserade filer och mappar som du raderar från din dator omedelbart från Google Drive. Det betyder att om du letar efter en fil du raderade, kanske du inte hittar den på Google Drive. Ser Så här återställer du bort raderade filer från din dator Om du inte kan ladda ner säkerhetskopierade filer med den här metoden.
  • Ta aldrig bort båda kopiorna: Det här alternativet innebär att radering av en fil eller mapp på din dator inte påverkar den synkroniska kopian av den filen på Google Drive. Du kan återställa från din säkerhetskopia.
  • Fråga innan du tar bort båda kopiorna: Det här alternativet är ditt bästa satsning när du tar bort en fil från din dator, kommer Google Drive att fråga om du också vill radera den säkerhetskopierade kopian. Om du säger nej, kommer filen att vara kvar på din Google-enhet om du behöver ladda ner den igen.
  • Bild med titeln Ladda ner en säkerhetskopia från Google Drive Steg 11
    6. Klick Google Drive. Det är i den vänstra panelen.
  • Bild med titeln Ladda ner en säkerhetskopia från Google Drive Steg 12
    7. Bestäm vad du ska synkronisera med din dator. Om du vill synkronisera innehållet i din Google-enhet till den dator du använder nu, välj "Synkronisera min körning till den här datorn," och välj sedan vilka mappar som ska synkroniseras.
  • För att synkronisera allt i Google-enhet till din dator, välj Synkronisera allt i min enhet.
  • Bild med titeln Ladda ner en säkerhetskopia från Google Drive Steg 13
    8. Klick OK. Den valda informationen från din Google-enhet synkroniseras nu till din dator.
  • Nu när dessa data syns, var medveten om att radering av en fil eller mapp från datorn kommer också att radera den från din Google-enhet. Om du inte vill ha det att hända, återgå till dina backup- och synkroniseringsinställningar, avmarkera de filer och mappar du synkroniseras till din dator och klicka sedan på OK.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande