Hur man defrag (disk defragment) en hårddisk på windows 8.1 pro

Det här är en snabbguide om hur man diskfragment en hårddisk på en Windows 8.1 pro operativsystem följer följande steg för att lära dig hur du gör det. Den här guiden kommer även att innehålla en praktisk guide om hur du lägger till följande ikoner på skrivbordet: - Min dator (aka-dator) - Användarfiler - Nätverksåtervinningspanel...Jag skulle ha lagt till bilder men av någon anledning vägrade bilderna att arbeta på webbplatsen.

Steg

  1. Bild med titeln Defrag (Diskdefragment) En hårddisk på Windows 8.1 Pro Steg 1
1. Navigera till din "Skrivbord" En som är klar, var som helst på skrivbordet (inte på en ikon) Högerklicka och på rullgardinsmenyn Välj "Personifiera".
  • Bild med titeln Defrag (Diskdefragment) En hårddisk på Windows 8.1 Pro Steg 2
    2. När det här är klart, ska du ha en låda öppen "Personalisering". I den här rutan är en titel som heter "Byt skrivbordsikoner", som kan hittas mot den övre vänstra sidan av lådan. Klicka på det.
  • Bild med titeln Defrag (Diskdefragment) En hårddisk på Windows 8.1 Pro Steg 3
    3. När du har klickat på den här titeln ringde en ruta "Skrivbordsikoninställningar" kommer att ha öppnat. På toppen av den här rutan hittar du 5 kryssrutan, se till att alla är markerade och klicka på Apply längst ner i rutan. Du kan nu stänga den rutan och personaliseringsboxen också.
  • Bild med titeln Defrag (Diskdefragment) En hårddisk på Windows 8.1 Pro Steg 4
    4. Du bör nu se de ikoner som du bara har markerat visas på skrivbordet. Dessa är ett praktiskt tillägg till navigeringen av Windows 8, som de flesta användare tycker är svårt att göra.
  • Bild med titeln Defrag (Diskdefragment) En hårddisk på Windows 8.1 Pro Steg 5
    5. Nu på "Dator / min dator / den här datorn" Ikon Dubbelklicka på den och öppna den. Du står nu inför Windows 8-filutforskaren i en skrivbordsmiljö. Du vill högerklicka på din primära hårddisk som operativsystemet är avstängd, vilket sannolikt kommer att vara (C :)-enheten. När du har rätt klickat på (C :) Drive bläddra ner till "Egenskaper" Alternativ längst ner i rullgardinsmenyn och klicka på den.
  • Bild med titeln Defrag (Diskdefragment) En hårddisk på Windows 8.1 Pro Steg 6
    6. En låda öppnas kallad "Windows 8.1 PRO (C:) Egenskaper" (eller vad du kallade den enheten. Du kommer också att märka 6 flikar över toppen av skärmen såväl som ett alternativ till botten höger om Pie chatt.
  • Bild med titeln Defrag (Diskdefragment) En hårddisk på Windows 8.1 Pro Steg 7
    7. Först och främst klickar du på knappen Disk Clean Up som finns längst ned till höger om cirkeldiagrammet när det här är klart, kommer det att börja beräkna vad som kan raderas. Det här är inte de-frag men är ett alternativ att städa upp några av de filer som höljs som är obehagligt utrymme på hårddisken. När det är färdigt att beräkna en låda visas med några kryssrutor, se till att alla är markerade och klickar "OK".Och då "Radera filer".
  • Bild med titeln Defrag (Disk defragment) En hårddisk på Windows 8.1 Pro Steg 8
    8. Nu vill du klicka på "Verktyg" flik på toppen av lådan. När det här har gjorts ser du det alternativ som heter "Optimera och Defragment Drive" Med en knapp som heter Optimera, klicka på det.
  • Bild med titeln Defrag (Diskdefragment) En hårddisk på Windows 8.1 Pro Steg 9
    9. En låda som heter "Optimera enheter" kommer att ha öppnat. I det här fönstret ser du en lista över alla enheter som för närvarande är anslutna till datorn och dess status längst till höger bredvid sin mediatyp och sista körningen.
  • Bild med titeln Defrag (Diskdefragment) En hårddisk på Windows 8.1 Pro Steg 10
    10. Välj bara den hårddisk du vill avbryta genom att klicka på den och markera den så att den har en blå höjdpunkt och klicka på Optimera som finns bredvid Analysera-knappen. Detta hade en blå och gul sköld bredvid den som indikerar att administratörsbehörigheterna kommer att krävas och det kommer att leda till att du fortsätter operationen.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Cirkeldiagrammet som finns i "Windows 8.1 PRO (C :) Egenskaper" Box är en grafisk representation av minnet som har använts på hårddisken i blått. Den rosa delen av diagrammet är hur mycket utrymme du har lämnat.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande