Hur man ritar en glödlampa

Vill du ha en glödlampa hur man? Oroa dig inte, fortsätt bara läsa.

Steg

  1. Bild med titeln Ansök om College Steg 7
1. Först och främst behöver du ett papper. Varje papperstorlek blir bra men det kan inte vara för litet. Du behöver något hårt under papperet så att du enkelt kan rita. Du behöver också en penna, kanske ett gummi och några färgpennor om det behövs.
  • 2. Rita en cirkelliknande form som liknar den i bilden. Det behöver inte vara exakt. Om du verkligen har problem med att dra det, kan du spåra den av din skärm.
  • 3. Därefter, dra två lilla och / på varje sida av lampan som visas i bilden och anslut dem med en krökt linje. Gör inte och / för snedställd men inte för vertikal heller. Efter det går med ändarna av linjerna med en kurva som visas på bilden. Den krökta linjen lägger till 3D-effekten.
  • 4. Rita två zigzags som kommer ner från varje sida av linjen vertikalt. Det ska se ut som den på bilden.
  • 5. Dra böjda linjer från en av zigzags till den andra. Linjerna ska vara parallella med varandra och till den linje du drog i steg 3. Kolla in bilden nedan.
  • 6. Rita en vertikal linje som går ner i mitten av den nedre delen av glödlampan och en horisontell linje på den. Detta är att markera mitten för nästa steg. Rita en horisontell linje på den vertikala en så långt från lampan som är på bilden. Detta är en märkning som hjälper till med nästa steg.
  • 7. Nästa rita en linje från slutet av zigzag till den plats där de två linjerna möts som du drog i föregående steg. Dessa linjer borde inte vara raka, snarare lite böjda mot utsidan.
  • 8. Radera de riktlinjer som du drog i steg 6 och gör botten av glödlampan något krökt, inte skarp.
  • 9. Om du vill att din glödlampa stängs av kan du lägga till några linjer och skuggor för specialeffekter. Rita dem nära kanten av glödlampan. Den andra linjen (den inre linjen) ska vara kortare än den yttre. Du kan också lägga till några skuggseffekter. Skugga insidan av glödlampan precis bredvid kanten. Ju närmare det är till utsidan, desto mörkare borde du skugga den. Bara skugga en liten del men inte hela glödlampan, och bara på ena sidan, antingen vänster eller höger.
  • 10. I det här steget kommer du att rita insidan av glödlampan. Du behöver inte rita det här om du inte vill, eftersom glödlampan ser bra ut utan det. Men om du vill bara följa detta steg. Rita en linje som är relativt rak, men halvvägs upp den böjer sig på utsidan. Rita två av dessa böjning i olika riktningar.
  • 11. Nästa rita en wiggly / zigzag-linje som ansluter en av de linjer du drog i föregående steg till den andra. Denna zigzag borde inte ha mycket skarpa kanter. Du kan också dra lilla slingor istället för wiggly / zigzag-linjen.
  • 12. Om du inte lägger till skuggor till din glödlampa kan du färga den i. Om du har skuggor kan du prova det här steget för att se hur det ser ut men det kan se väldigt konstigt ut. För att färga i din glödlampa behöver du gul / orange och silver / blå. När du färgar i kanten av Bight-lampan, tryck lite hårdare så det är lite mörkare medan den mycket inuti glödlampan ska vara väldigt lättfärgad. Silver / Blue-färgen är för den nedre delen av glödlampan. Färger det inte i mörkret så att du inte kan se de krökta linjerna du drog i steg 5.
  • Bild med titeln Uppfyll ditt nya år
    13. Beundra den fantastiska glödlampan du drog. Det är toppen!
  • Bild med titeln Uppfyll ditt nya år
    14. Färdiga.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande