Hur man är äkta på instagram

Att skildra ditt äkta själv på Instagram gör dina erfarenheter och interaktioner mycket mer meningsfullt. Eftersom Instagram är en sådan offentlig plattform är det normalt att vilja visa de bästa aspekterna av ditt liv, men om det är allt du skickar, kan din profil sluta känna sig alltför curated och oärlig. Det finns många sätt att förhindra det, men! Vi börjar med tricks som alla kan använda för att förbättra sin äkthet på Instagram och sedan flytta in i vissa specifika tips för varumärken och influencers.

Steg

Metod 1 av 10:
Skapa och dela originalinnehåll.
  1. Bild med titeln är autentisk på Instagram Steg 1
1. Originalinnehåll som speglar vem du är är topp äkthet. Det är bra att dela innehåll som skapats av andra människor ibland (så länge du krediterar dem), men om du vill att din sanna personlighet ska skina, behöver innehållet skapas av dig och reflektera din riktiga personlighet. Försök att odla din egen unika stil, både estetiskt och genom publikens engagemang.
  • Tänk verkligen på ditt innehåll innan du postar. Gör det till en punkt att använda bilder och idéer som kommer inifrån varje gång.
  • Till exempel, om du är en ivrig vandrare, kan du skicka bilder av natursköna landskap från dina utflykter. Vanliga teman kan visas i dina bilder eftersom du är dras till vissa saker, som ovanliga träd och växter. Gå med vad du är ritad och bygga på det för att skapa din egen unika stil.
Metod 2 av 10:
Använd hashtags för att locka likasinnade efterföljare.
  1. Bild med titeln vara äkta på Instagram Steg 2
1. Hashtags hjälper dig att ansluta snabbare till din idealiska publik. Att använda Hashtags är ett av de bästa och enklaste sätten att ansluta till personer som liknar dig eller som delar dina intressen. Delade intressen och lustar skapar starka anslutningar som känner sig gemensamt och äkta.
  • Till exempel, om du är i science fiction romaner, försök hashtags som "#Science fiction," "#scifi," och "#scifiart."
Metod 3 av 10:
Engagera med dina anhängare på en riktig nivå.
  1. Bild med titeln är autentisk på Instagram Steg 3
1. Interaktion visar andra att du är en person som inte är en produkt. Engagemang tar tid och ansträngning, men det är hur autentiska anslutningar är smidda! Att engagera sig på ett meningsfullt sätt, följ andra människor, kommentera och "som" deras inlägg och svara på tankeväckande DMS och kommentarer på dina inlägg.
  • Det är också viktigt att visa uppskattning, särskilt när din publik blir större. Kom ihåg att tacka dem för deras stöd regelbundet.
Metod 4 av 10:
Begränsa din användning av Photoshop och tunga filter.
  1. Bildbetaget är autentisk på Instagram Steg 4
1. Perfektion är inte uppriktig eller relabar. Sociala medier involverar alltid viss kuration, men du vill inte att din Instagram-plattform ska känna sig som en prestation. Att vrida upp kontrasten eller mättnaden kan se cool, och att använda filter som fasettunna kan få dig att känna dig mer självsäker, men dina anhängare kan inte relatera till perfektion. I slutet av dagen är perfektion bara inte riktigt eller ärlig.
  • Du behöver inte helt undvika svala filter eller Photoshop, men undvik att använda dem i varje enskild post.
Metod 5 av 10:
Posta bilder som inte känner sig hyper-curated.
  1. Bildbetaget är autentisk på Instagram Steg 5
1. Visa bara dina bästa stunder målar ett falskt porträtt. Lusten att skildra ditt bästa jag på sociala medier är helt naturligt och förståeligt. Men om allt du posta är bilder, är du av att möta coola människor, göra coola saker, eller resa till exotiska platser, du lurar historien om ditt liv istället för att ärligt avbildar det.
  • Det betyder inte att du måste skicka bilder av dig på dina värsta eller avslöja privata aspekter av ditt personliga liv som är pinsamt eller förödmjukande. Försök bara att undvika att behandla Instagram som en höjdpunkt i ditt liv.
  • Peppar i tillfälliga bilder av dig som agerar goofy med dina vänner, gör dumma saker och ser mindre än perfekt för att slå en balans mellan ärlighet och kuration.
Metod 6 av 10:
Post manuellt istället för att använda automatiserade verktyg.
  1. Bild med titeln är autentisk på Instagram Steg 6
1. Går helt automatiserad, känner vanligtvis robot, avskildhet och callous. Automatiseringsverktyg kan definitivt hjälpa ditt varumärke att träffa marknadsföringsmål och slutföra fler uppgifter varje dag, men att överusa dem bryter den mänskliga anslutningen du har med dina anhängare. Det betyder inte att du någonsin inte någonsin kan använda dessa praktiska verktyg, men försök att engagera sig i en manuell, organiskt sätt minst en gång om dagen.
  • Spendera timmar på sociala medier varje dag är helt enkelt inte genomförbart. När du är upptagen, syftar du till att kommentera, som eller svara på människor ett par gånger hela dagen. Detta tar inte ton tid och går långt mot att humanisera ditt varumärke.
Metod 7 av 10:
Upprätthålla en konsekvent stil när ditt varumärke växer.
  1. Bild med titeln är autentisk på Instagram Steg 7
1. Super-slick bilder och videor tenderar att känna sig som blatant reklam. Det är normalt att använda mer professionell utrustning när ditt varumärke växer, men överdriv inte det. Som influenser vill du presentera polerade bilder till din publik, men att gå för långt kan alienera dem. Försök att behålla samma stil och se som lockade dina anhängare i första hand.
  • Till exempel är uppgradering till mer professionell kamerautrustning mening, men du behöver nog inte investera i avancerade saker som droner.
  • Om du alltid har skrivit färgglada och knäppa bilder från dina strandresor äventyr, det är den stil som publiken förväntar sig från dig. Var noga med att hävda det som ditt varumärke utvecklas! Det betyder inte att du inte kan utveckla eller prova nya saker, men om du plötsligt börjar posta Stark bilder av urbana lokaler, kommer din publik att vara ganska förvirrad.
Metod 8 av 10:
Syfte att skapa en gemenskap, inte en fläktbas.
  1. Bild med titeln är autentisk på Instagram Steg 8
1. Fråga dina anhängare för sina preferenser och feedback. Det är lätt att få fast i Brand-Building och glömma att du pratar med faktiska människor, inte bara ansiktslösa anhängare eller kunder. Skapa en mer personlig atmosfär genom att fråga dina anhängare vad du kan göra för att förbättra både ditt varumärke och ditt innehåll. Visa att du bryr dig om deras behov och vill ge den bästa produkten, service eller erfarenhet.
  • Till exempel, om du gör en veckovis podcast, fråga dina anhängare om de föredrar hur man kan episoder eller episoder med gästintervjuer.
  • Om du är en radio DJ, fråga dina anhängare om de gillar dina röstfläckar mellan låtar, eller om de hellre har oavbrutna musikblock.
Metod 9 av 10:
Odla relationer med varumärken som delar dina värderingar.
  1. Bild med titeln är autentisk på Instagram Steg 9
1. Vet varumärken och / eller individer innan du samarbetar med dem. Arbeta med och korsbekämpande varumärken som inte är på samma sida som du devaluerar ditt varumärke och kommer av som falska till dina anhängare. Bygg relationer med märken / personer som kompletterar dina egna mål för att skapa autentiska anslutningar i det offentliga ögat.
  • Till exempel, om dina varumärkeskön jämställdhet och du ofta betonar kreativa kvinnor i ditt innehåll, som samarbetar med kvinnor i din bransch som äger och driver sina egna företag skulle vara fördelaktiga och äkta.
  • Att odla relationer, börja med att undersöka hash-taggar i din nisch för att utforska vad dina branschparationer gör. Om du till exempel är ett varumärke med nollavfall som använder organiska ingredienser, kolla in andra organiska skönhetsmärken och nollavfallsförpackningsföretag.
  • DM-märken som sticker ut eller har en liknande / kompletterande vibe till egen hand om eventuellt samarbeta. Du kan föreslå idéer som att korsa varandras produkter, samarbeta upp för att erbjuda rabattkoder till kunder eller samarbeta på en gemensam produkt.
Metod 10 av 10:
Bryta upp sponsrat innehåll med normala selfies och inlägg.
  1. Bild med titeln vara autentisk på Instagram Steg 10
1. Att posta non-stop sponsrat innehåll kan vara distraherande eller off-putting. Konstant marknadsföring gör att människor känner att du vill ha en sak från dem-deras pengar. Som influenser är sponsrat innehåll ditt bröd och smör, men om du börjar fokusera bara på sponsrat innehåll och låta din personlighet falla igenom sprickorna, kan dina anhängare börja slå den "obeföljet" -knappen.

Tips

Dela på det sociala nätverket:
Liknande