Så här redigerar du din profil på linkedin

Om du använder LinkedIn är det förmodligen din källa till professionella anslutningar i hela Internet. Det är viktigt att hålla din information uppdaterad så att du är mer aktuell och därför mer professionell. Redigera din profil är en enkel process, och det kan vara spelväxlaren du behöver när en potentiell kund ser din profil. Dessutom kommer inte att hoppa över sektionerna visa att du är noggrann och kommer att fungera till din fördel.

Steg

  1. Bild med titeln Redigera din profil på LinkedIn Steg 1
1. Logga in på LinkedIn. Gå bara till Linkedin.com på din favoritwebbläsare, och logga in med ditt användarnamn och lösenord.
  • Bild med titeln Redigera din profil på LinkedIn Steg 2
    2. Leta efter fliken "Profil". Det är andra från vänster på den svarta bannern. När du väl valt fliken visas en rullgardinsmeny. Klicka på "Redigera profil" för att fortsätta.
  • Bild med titeln Redigera din profil på LinkedIn Steg 3
    3. Börja redigering. Leta efter den blå rutan som läser "redigera" direkt bredvid din profilbild. Detta gör att du kan redigera de olika funktionerna i din profil.
  • Bild med titeln Redigera din profil på LinkedIn Steg 4
    4. Redigera din profilbild. Det här är det första på listan. Klicka på din profilbild för att ändra den. "Justera foto" låter dig välja från de bilder du redan har laddat upp till LinkedIn. "Ändra foto" låter dig bläddra i din dator för en annan bild. Klicka på knappen "Spara" längst ner i rutan som dyker upp för att bekräfta dina ändringar.
  • Bild med titeln Redigera din profil på LinkedIn Steg 5
    5. Redigera din kontaktinformation. Gör det gör det lättare för människor att komma i kontakt med dig. Strax under din profilbild, klicka på fliken "Redigera kontaktinformation". Du kan sedan redigera varje enskild kontaktplats genom att klicka på ikonen Blå penna bredvid den kontaktinformation du vill uppdatera. Spara det när du är klar!
  • Bild med titeln Redigera din profil på LinkedIn Steg 6
    6. Redigera din sammanfattning. Nästa område är uppdelad i avsnitt. Den första är där du kan lägga till eller uppdatera "Sammanfattning" genom att helt enkelt klicka på fliken "Redigera" precis bredvid den. "Sammanfattning" är där du inkluderar relevant information om dig själv som saker du tycker om att göra.
  • Bild med titeln Redigera din profil på LinkedIn Steg 7
    7. Redigera din arbetslivserfarenhet. Lägg till en ny upplevelse genom att klicka på den blå knappen som säger "+ Lägg till en position."Ange företagsnamn, din titel, plats, den tid du arbetade där och arbetsbeskrivningen. När du är klar, spara dina uppdateringar!
  • Posta de jobb du har tagit på i det förflutna kommer att visa upp vad du är bra på.
  • Du kan redigera allt genom att klicka på lämplig ruta och uppdatera informationen.
  • Bild med titeln Redigera din profil på LinkedIn Steg 8
    8. Redigera din volontärupplevelse och orsaker. Klicka bara på knappen "Lägg till" bredvid "Volontärupplevelse och orsaker."En låda kommer då att visas som begär namnet på organisationen, din roll i den, orsaken, datumet och en beskrivning. Klicka på lämplig ruta och skriv in den information du vill inkludera. Tryck på knappen Blue "Spara" när du är nöjd.
  • Bild med titeln Redigera din profil på LinkedIn Steg 9
    9. Redigera din utbildning. Om du vill göra det, klicka på knappen "Lägg till utbildning" bredvid avsnittet "Utbildning". Det kommer då att be om din skola, datum deltog, grad, studieområde, betyg, aktiviteter och samhällen, och beskrivning. För att redigera, klicka på rutan bredvid varje flik och ange informationen. Var noga med att spara i slutet.
  • Bild med titeln Redigera din profil på LinkedIn Steg 10
    10. Redigera din extra information. Det här är saker som din adress, personuppgifter och råd för att kontakta dig. Redigera var och en av dessa individuellt genom att klicka på "Redigera" -knappen bredvid var och en och sedan skriva in den nya informationen när du blir ombedd.
  • Bild med titeln Redigera din profil på LinkedIn Steg 11
    11. Redigera dina färdigheter och godkännanden. Lägg till dina kompetensområden genom att välja knappen "Lägg till". Att göra detta steg lägger till utseendet på professionalism på din profil och får dig fler anslutningar.
  • Bild med titeln Redigera din profil på LinkedIn Steg 12
    12. Bekräfta alla ändringar. För att göra det, bläddra till den överst på sidan "Redigera profil" och klicka på den blå "Klar redigering" -knappen bredvid din profilbild för att spara alla dina ändringar.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande