Hur man byter antal ringar på android

Antalet ringar på din Android-telefon styrs av din tjänsteleverantör och kan inte ändras i telefonens inställningar. Du kan dock ofta använda en självbetjäningskod för att ställa in en tid då samtalet ringer före överföring mellan 5 och 30 sekunder. Om din leverantör inte stöder självbetjäningskoden, kontakta dem för att begära att de gör ändringen till dig. Om du inte är orolig för tiden och bara vill höra kortare eller längre toner kan du välja en annan ringsignal i dina inställningar. Thistaaches du hur man ökar eller minskar hur länge din Android ringer innan inkommande samtal skickas till Voicemail.

Steg

Metod 1 av 2:
Med hjälp av en självbetjäningskod
  1. Bild med titeln Ändra antal ringar på Android steg 1
1. Öppna telefonappen på din Android. Det är ikonen Telefonmottagare Vanligtvis nära botten på din startsida. Även om det inte finns något sätt att ange antalet ringar, kan du ange hur många sekunder det tar för det samtal som ska överföras till din röstbrevlåda.
  • Självbetjänade koder är inte tillgängliga för alla telefonleverantörer. Dessa steg kommer att fungera för T-Mobile, och kan också fungera för tredjepartstjänster som använder T-Mobiles-nätverket.
  • Om den här metoden inte fungerar för dig, ring din leverantörs kundservice (du kan vanligtvis bara ringa * 611 Från din Android för att göra detta) och berätta för dem hur mycket tid (mellan 5 och 30 sekunder) du vill ringa innan du överför till röstbrevlåda.
  • Bild med titeln Ändra antal ringar på Android Steg 2
    2. Ringa * # 61 # och tryck på samtalsknappen. Efter några ögonblick ska din telefon visa en skärm full av information, inklusive ett telefonnummer.
  • Om den här koden ger dig ett fel, stöder din leverantör inte det här alternativet. De flesta leverantörer tillåter dig fortfarande att ändra antalet sekunder som det tar framåt
  • Bild med titeln Ändra antal ringar på Android Steg 3
    3. Skriv ner telefonnumret. Detta är telefonnumret för din leverantörs röstbrevlåda. Du måste ange det här telefonnumret som en del av en längre kod i det nya nästa steget, så se till att du skriver det korrekt.
  • Om du använder T-Mobile, till exempel, kommer telefonnumret att vara 18056377243.
  • Bild med titeln Ändra antal ringar på Android Steg 4
    4. Ringa servicekoden. Koden ska anges i det här formatet: ** 61 * Voicemailphonenumber ** sekunder #. Byta ut "voicemailfonenumber" med det telefonnummer du skrev ner i föregående steg, och "sekunder" med 5, 10, 15, 20, 25 eller 30 för att ange hur många sekunder som ska passera innan samtalet skickas till röstbrevlåda.
  • Till exempel, om det telefonnummer du skrev ner är det 18056377243 och du vill ha inkommande samtal för att ringa i 15 sekunder, du skulle ange ** 61 * 18056377243 ** 15 #.
  • Även om ringsignallängder varierar, är 10 sekunder vanligtvis ca 3 eller 4 ringar, medan 30 sekunder är ca 5 eller 6 ringar.
  • Bild med titeln Ändra antal ringar på Android steg 5
    5. Tryck på samtalsknappen. Så länge du har angett rätt information (och att den stöds av din mobila tjänst), bör du se ett bekräftelsemeddelande som säger att dina vidarekopplingsinställningar har uppdaterats.
  • Om du vill ångra den här inställningen i framtiden, ring koden igen, men ersätt det nummer du angav med 30 (standarden).
  • Metod 2 av 2:
    Med en annan ringsignal
    1. Bild med titeln Ändra antal ringar på Android Steg 6
    1. Öppna dina Androids inställningar
    Bild med titeln android7settings.jpg
    . För att göra detta, svep ner från toppen av startskärmen och tryck sedan på växelikonen längst upp till höger.
    • Även om det inte finns någon inställning på din Android som ändrar antalet ringar speciellt, kan du välja en längre eller kortare ringsignal så att du hör mer eller mindre ljud.
    • Detta kommer inte att ändra den tid det tar för samtalet att överföra till röstbrevlåda, men bara antalet hörbara ringar kommer du att höra.
  • Bild med titeln Ändra antal ringar på Android Steg 7
    2. Knacka Låter och vibrationer eller ljud. Det alternativ du ser kommer att variera från leverantören.
  • Bild med titeln Ändra antal ringar på Android Steg 8
    3. Knacka Ringsignal eller telefon ringsignal. Ett av dessa två alternativ kommer att finnas i menyn.
  • Bild med titeln Ändra antal ringar på Android Steg 9
    4. Tryck på en ringsignal för att höra en förhandsvisning. Ringtone alternativ och längder varierar beroende på modell. Vissa ringsignaler spelar en tune snarare än ett kortare ljud, vilket innebär att längre ringsignaler skulle resultera i färre ringar.
  • Om du inte gillar någon av tonerna, kolla in Hur får man en gratis ringsignal För att lära dig hur man skapar och ladda ner toner gratis.
  • Bild med titeln Ändra antal ringar på Android steg 10
    5. Knacka Spara eller baksidan för att spara dina ändringar. Om du ser en Spara knapp, du måste trycka på för att spara dina ändringar. Vissa modeller, inklusive de flesta Samsungs, har inte ett spara alternativ eftersom förändringen är automatisk.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande