Hur ladda ner asus aura

ASUS Aura-programmet synkroniserar RGB-belysning mellan olika ASUS-komponenter i datorns installation (moderkort, grafikkort, bildskärmar, etc.), vilket skapar intressanta effekter under spel. Detta visar du hur du kan ladda ner Asus Aura.

Steg

  1. Bild med titeln Ladda ner Asus Aura Steg 1
1. Kontrollera om ditt moderkorts BIOS är aktuellt. Du kan göra det genom att klicka på sökfältet, dra upp körprogrammet och skriva msinfo32 in i sökfältet. Detta drar upp ett nytt fönster med dina systemspecifikationer, inklusive versionen av BIOS ditt system körs.
  • Om din version av BIOS inte är den senaste versionen, gå till tillverkarens hemsida och försök att hitta den senaste BIOS-programvaran för ditt moderkort.
  • Uppdatering av din BIOS-programvara rekommenderas endast om du vet hur du gör det och om du har en säkerhetskopia av din BIOS-programvara förberedd. Annars kan felaktig inställning göra din dator oanvändbar.
  • Bild med titeln Ladda ner Asus Aura Steg 2
    2. Öppna din webbläsare och gå till Auras hemsida. Här kan du hitta en beskrivning av Auras förmåga och en lista över olika moderkort som arbetar med det.
  • Bild med titeln Hämta Asus Aura Steg 3
    3. Klicka på fliken Hämta. Detta är beläget nära det övre högra hörnet av skärmen och riktar dig till sidan där du kan hitta nedladdningen för Asus Aura.
  • Bild med titeln Hämta Asus Aura Steg 4
    4. Välj den version av Asus aura du vill ladda ner. En gång på nedladdningssidan kommer det att finnas en rullgardinsmeny på toppen märkt Välj en version. Klicka på menyn och välj versionen av Asus Aura du vill installera. En dialogruta kommer att dyka upp för installatören.
  • Bild med titeln Ladda ner Asus Aura Steg 5
    5. Klick OK I dialogrutan. Asus aura börjar nedladdas till ditt system.
  • Bild med titeln Hämta Asus Aura Steg 6
    6. Öppna installatören. När ASUS Aura har installerats på din dator, öppna installationsprogrammet och följ instruktionerna på skärmen för att ställa in Asus aura. Under installationen kan du välja vilken typ av belysning du vill ha aura att visa.
  • Belysningsalternativ inkluderar: Statisk, Andas, Strobing, och Färgcykel.
  • Tips

    Varningar

    Försök inte uppdatera ditt moderkorts BIOS-program om du inte vet hur du gör det - annars kan du göra din dator oanvändbar.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande