Hur man avbryter huvudutrymme

ThisArtikel visar hur du avbryter huvudutrymme. Headspace är en app som syftar till att förbättra användarnas meditationskapacitet och sömnkvaliteter. Appen arbetar med teckningsbalans som kan debiteras antingen månadsvis eller årligen. Men om du inte längre vill betala för tjänsten, är det ett enkelt sätt att avbryta din prenumeration. Om du vill ta saker ett steg längre kan du också avaktivera ditt konto.

Steg

Metod 1 av 3:
Avbryta med en webbläsare
  1. Bild med titeln Avbryt Headspace Steg 1
1. Besök Huvudutrymme Webbplats med en webbläsare. Prenumerationer kan inte avbrytas via appen, så använd en stationär eller mobil webbläsare för den här processen. Besök Headspace-webbplatsen genom att gå till den här webbadressen: https: // huvudutrymme.com /
  • Bild med titeln Avbryt Headspace Steg 2
    2. Logga in på ditt konto. I det övre högra hörnet av fönstret kommer du att se "Logga in" direkt till vänster om den stora orange knappen som säger ", registrera dig gratis."Klicka på" Logga in "tar dig till en sida som kräver att du anger din e-postadress och lösenord.
  • Bild med titeln Avbryt Headspace Steg 3
    3. Klicka på ditt namn längst upp till höger. När du är inloggad ska du se ditt förnamn i det övre högra hörnet av appen. Klicka på det här för att gå till dina kontoinställningar.
  • Om du använder en mobil webbläsare ser du "profil" istället för ditt namn.
  • Bild med titeln Avbryt Headspace Steg 4
    4. Välj Konton flik. Du kommer nu att se tre flikar att välja mellan: statistik, resa och konton. Klicka på "Konton", som kommer att vara fliken hela vägen till höger.
  • Bild med titeln Avbryt Headspace Steg 5
    5. Bläddra ner och klicka på Hantera bredvid din prenumeration. Höger under ditt lösenord kommer du att se alternativet "Prenumerationsstatus."Bredvid det alternativet kommer du att se" Hantera "i stor orange text. Klicka på det här för att fortsätta.
  • Bild med titeln Avbryt Headspace Steg 6
    6. Klick Ändra prenumeration. Du kommer nu att vara på en sida som listar din nuvarande prenumeration. Hitta alternativet "Ändra prenumeration" och klicka på det.
  • Bild med titeln Avbryt Headspace Steg 7
    7. Välj Inaktivera automatisk förnyelse. Om du väljer det här alternativet kommer att hålla huvudutrymmet från att förnya din prenumeration i slutet av den aktuella faktureringscykeln. Du kommer fortfarande att kunna komma åt och använda appen för resten av den tid du redan betalat för.
  • Metod 2 av 3:
    Avbryta genom iTunes
    1. Bild med titeln Avbryt Headspace Steg 8
    1. Öppna din inställningar app. Om du köpte din huvudspace-prenumeration via iTunes kan du använda din iPhone för att avbryta din prenumeration. Appen "Inställningar" har en ljusgrå bakgrund och en mörkgrå ikon som ser ut som en serie växlar. Tryck på det här för att öppna den och kom igång.
  • Bild med titeln Avbryt Headspace Steg 9
    2. Tryck på ditt namn längst upp i inställningarna. På toppen av appen "Inställningar" ser du namnet i samband med ditt konto. Tryck på det här.
  • Bild med titeln Avbryt Headspace Steg 10
    3. Välj iTunes & App Store. Hitta "iTunes & App Store" i menyn och tryck på den. Det här alternativet kommer att vara bredvid en blå ikon med tre vita linjer i form av en "A."
  • Bild med titeln Avbryt Headspace Steg 11
    4. Klicka på din Apple ID. På toppen av skärmen kommer du att se "Apple ID" och din e-postadress, som kommer att bli ljusblå. Att tappa på detta kommer att ta upp en popup-meny.
  • Bild med titeln Avbryt Headspace Steg 12
    5. Knacka Visa Apple-id. På toppen av popup-menyn kommer du att se "Apple ID" igen. Var noga med att välja det här alternativet.
  • Bild med titeln Avbryt Headspace Steg 13
    6. Knacka på Prenumerationer. Nära nederst på skärmen kommer du nu att se "prenumerationer."Bläddra ner om det behövs och klicka sedan på den för att granska alla de tjänster du för närvarande prenumererar på.
  • Bild med titeln Avbryt Headspace Steg 14
    7. Hitta och välj Huvudutrymme. Beroende på antalet prenumerationer du har, kan du behöva bläddra ner för att hitta den. Hitta huvudutrymme på listan, som ska vara bredvid ikonen Orange Circle, och tryck på den.
  • Bild med titeln Avbryt Headspace Steg 15
    8. Välj Avsluta prenumeration. Du kommer nu att tas till en sida som listar din nuvarande abonnemangsplan och den andra alternativen har du tillgång till. Hitta alternativet "Avbryt prenumeration" och tryck på det för att avbryta huvudutrymmen.
  • Metod 3 av 3:
    Avbryta via Google Play
    1. Bild med titeln Avbryt Headspace Steg 16
    1. Öppna Google Play-appen. Om du köpte din huvudspace-prenumeration via Google Play kan du använda din Android-enhet för att enkelt avbryta den. Google Play-appen har en vit bakgrund och en triangulär ikon som är blå, grön, röd och gul.
  • Bild med titeln Avbryt Headspace Steg 17
    2. Tryck på de tre horisontella linjerna I det övre vänstra hörnet. Detta kommer att ta upp Google Play-menyn.
  • Bild med titeln Avbryt Headspace Steg 18
    3. Knacka på Prenumerationer. Detta borde vara det tredje alternativet i menyn, direkt under "anmälningar."
  • Bild med titeln Avbryt Headspace Steg 19
    4. Hitta huvudutrymme bland din lista över prenumerationer. Beroende på hur många prenumerationer du har, kan du behöva bläddra ner för att hitta huvudutrymme. När du hittar huvudutrymme, tryck på den.
  • Bild med titeln Avbryt Headspace Steg 20
    5. Välj Avsluta prenumeration. Detta kommer att stoppa huvudutrymmet från automatisk förnyning i slutet av den aktuella faktureringscykeln.
  • Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande