Hur blir det populärt på tiktok

TIKTOK är en social media webbplats där användarna använder populära låtar för att göra skits och läppsynkroniseringsvideor. Att bli populär på Tiktok, gör konsekvent videor som vädjar till de flesta TIKTOK-användare. Du kan göra det genom att göra seriösa läppsynkronisering eller dansvideor som visar din skicklighet, eller du kan gå den andra riktningen och göra roligt med låtar i komediska skit. För att öka chanserna att du blir populär på plattformen, fokuserar på en viss stil eller genre och deltar i populära trender och utmaningar.

Steg

Metod 1 av 3:
Utveckla en nisch och bli märkt
  1. Bild med titeln blir populär på TIKTOK Steg 1
1. Betona en viss typ av musik eller video för att vädja till en unik publik. Ett sätt att bli märkt är att fokusera på en specifik genre av musik, som hiphop, jazz eller land. Om du är en speciell fan av en viss typ av musik, använd det ofta i dina videoklipp för att få likasinnade anhängare. Fokusera på en viss stil med video kan också vara till hjälp. Komediska skits, perfekta läppsynkroniser, och en enda användare är alla populära med sina respektive publik.
  • Du kan fokusera på en specifik stil med video och genre av musik medan du regelbundet gör vad du vill. Att ha fokus betyder inte att du bara måste göra en viss typ av video, men det hjälper till att bygga ett följande.
  • Tiktok-videor är mellan 15-60 sekunder, men de flesta videoklipp är inte längre än 20.
  • Bild med titeln Njut av progressiv rocksteg 12
    2. Fokusera på att göra fantastisk läppsynkronisering videor om du är bra på det. Läppsynkronisering är grunden för TIKTOK, och de flesta användare gör dessa typer av videor. Om du gillar det här traditionella elementet i Tiktok, gör läppsynkroniseringsvideor. Memorera 6-15 sekunder av en sång och försök att matcha texterna perfekt med din mun. Du kan stänga av din mikrofon och även sjunga den högt om det gör det lättare!
  • Läppsynkronisering kräver att man känner till orden till en sång. Lyssna på en låt flera gånger innan du gör din video så att du kan memorera en del av det.
  • Bildbeteckningen blir populär på TIKTOK Steg 3
    3. Bli en jag Jag Användare genom att fokusera på komedi-videor. TIKTOK har sina memes och komediska format. Från Lil Nas Xs "Old Town Road" till den överraskade tidsresenären är det ingen brist på komediskt material som är specifikt för tiktok. Följ Komediska Hashtags och leta efter populära meme-användare för att få ett hopp på nya skämt och bygga ett följande med den publiken.
  • Om du har en förmåga till komedisk timing och är inte allt som är intresserad av läppsynkronisering, är det en utmärkt väg att bli populär på Tiktok.
  • Bild med titeln blir populär på TIKTOK Steg 4
    4. Välj populära låtar för att hoppa på växande trender. Klicka på fliken Upptäck "för att hitta populära trender. Titta på de första 5-15 tiktokerna i trendsektionen i början av varje dag för att se om det finns några nya låtar som användare har latched på. Om det finns en ny trend relaterad till en ny sång, införliva den i din dagliga video så att du dyker upp när andra användare söker den taggen senare på dagen.
  • De låtar som är populära på TIKTOK kanske inte är samma låtar som spelar på radion.
  • I allmänhet reagerar människor på saker de känner igen. Om du kan utnyttja en populär trend kan du enkelt öka ditt antal anhängare.
  • Bildbeteckningen blir populär på TIKTOK Steg 5
    5. Välj konstiga eller unika låtar när du är etablerad. När du har några hundra anhängare kan du locka nya tittare genom att blanda upp det. En gång var 2-3 dagar, ignorera flikarna "Populärmusik" och "Trending" och titta igenom TIKTOKs andra musikkategorier för att hitta något annat. Välj en distinkt sång som gör att du sticker ut när användare rullar igenom flöde för att få fler ögon på dina videoklipp.
  • Barnmusik, som "Baby Shark," kan ofta göra för några roliga videor.
  • Använd låtar från populära ljudspår och återskapa scenerna med dina vänner.
  • Dricks: Lite äldre användare kommer att svara på mycket musik som var populär mellan 1999-2009. Titta upp berömda låtar från den här perioden för att vädja till Tiktoks äldre användarbase.

    Metod 2 av 3:
    Skapa innehåll
    1. Bild med titeln vara en K Pop Trainee Steg 11
    1. Gör minst en video varje dag. Det bästa sättet att hålla sig relevant för Tiktok och få nya anhängare är att producera innehåll varje dag. Ju fler videor du gör, desto mer sannolikt är du att få nya efterföljare. När du regelbundet använder videor utvecklar du ett följande som regelbundet kontrollerar dina videoklipp ut. Om du kan få din genomsnittliga tittare upp, kommer du att vara mer synlig för ett större antal nya användare!
    • Dina videor måste inte alltid vara jätte produktioner. Det är okej att hålla fast vid de enkla Sing-along-videon om du inte har några galna idéer på en given dag.
  • Bild med titeln Lev som ett anime tecken steg 8
    2. Klä upp och använd kostymer när du har tid. Om du har en kostym eller har en cool bakgrund i din video thumbnail, är användarna mer benägna att klicka på din video. Klä upp baserat på sångens tema. Du kan matcha en sång genom att ha på sig kläder som relaterar till det.
  • Till exempel kan en rolig topphatt och gammalt slips arbeta med en gammal swing eller ragtime sång. Du kan också göra motsatsen, som att klä upp i en Halloween kostym medan låtsas att sjunga en mycket seriös sång för att få ett skratt.
  • Bild med titeln Dance Steg 5
    3. Film på unika platser för att skapa intressanta videor. De flesta användare registrerar singalong videor i deras sovrum eller vardagsrum. Det finns ingen anledning att du inte kan göra en tiktok utanför men. Försök att utföra din sång på offentliga platser för att utnyttja andras reaktioner. Använd unika uppsättning bitar när du reser genom inspelning framför intressanta landmärken.
  • Om du får använda din telefon i skolan, kan spela in på lunch eller urtagning vara en utmärkt tid att integrera dina klasskamrater i skits och videoklipp.
  • Du kan enkelt ändra utseendet på ditt rum genom att stänga av lamporna. Plocka upp några röda eller blåa ljus för att ge ditt rum en annan känsla när du gör videor.
  • Bild med titeln blir populär på TIKTOK Steg 9
    4. Ändra hastigheten på låten och använd filter för en komikisk effekt. Varje gång i taget, försök att blanda upp det genom att ändra sångens hastighet eller använda ett filter. Tryck på + längst ner på skärmen innan du spelar in, lägg till din sång och tryck sedan på "Speed" -knappen för att ändra den. För att lägga till filter, tryck på + och klicka på ikonen Filter för att bläddra igenom nya tillägg.
  • Nya filter är alltid populära när de kommer ut. Se till att du experimenterar med nya filter när de släpps.
  • Vissa användare slutar irritera sina anhängare om de använder filter eller ändra hastigheten för ofta. Gör inte det varje dag eller du kommer att sluta alienera din publik.
  • Bild med titeln blir populär på TIKTOK steg 10
    5. Delta i populära utmaningar när du kan. En utmaning är ett format eller skämt som använder en enskild sång, och vissa utmaningar kan dominera de trendiga videon i fliken i veckor i taget. För att göra en utmaningsvideo, studera några exempel och försök att sätta din egen snurrning på formatet. När en utmaning blir populär, delta! Ta din tid när du kan utmana videor, eftersom de är mer benägna att ses än dina vanliga videor.
  • Populära utmaningar har inkluderat #idolchallenge, #inmyfeelingschallenge, och #unmakeupchallenge. Det finns även en populär #WikiHowchallenge som innehåller hög musikljud och wikiHow-bilder!
  • Till exempel innebär #WikiHowchallenge med hjälp av sången "Walk" av ComeTazin och hitta en slumpmässig bild på WikiHow i början av vinen. Då reenact bilden genom att ta samma hållning till höger när slaget sjunker. Varje utmaning använder olika låtar och skämt.
  • Dricks: Använd alltid utmaningen hashtag när du fyller i en. Om du inte gör det, förlorar du ett stort antal potentiella tittare.

  • Bild med titeln Dance Steg 6
    6. Dansa när det är möjligt, även om du är dålig på den. TIKTOK-användare älskar att dansa, och musik är en förutsättning för webbplatsen, så du kommer att se mycket av det. Oavsett om du gör seriösa läppsynkroniseringsvideor eller goofy komediska skits, svarar användarna på att dansa. Om du är bra på det, kom med dina egna rutiner för populära låtar. Om Dancing inte är din starkaste kvalitet, helt enkelt ha kul och använd goofy flyttar för att dra din publik i.
  • Många populära utmaningar och hashtags använder en specifik dans. Studera dessa drag och träna dem genom att titta på exempel innan de slutför dem på egen hand.
  • Bild med titeln blir populär på TIKTOK Steg 12
    7. Livestream video för att interagera med anhängare i realtid. Du kan använda TIKTOK-appen för att strömma live video istället för att publicera ett förkortat klipp. Du kan bara använda den här funktionen om du har 1000 + följare. Tiktok följare älskar att chatta och titta på de människor de följer när de går live. Varje gång i taget, gå leva genom att öppna kontot och trycka på + -knappen. Tryck på "Live" -knappen för att starta din ström. Lägg till några hashtags till din strömtitel för att göra det enkelt sökbart.
  • Streaming kan ta upp mycket bandbredd och du får inte ha bra videokvalitet beroende på var du strömmar från.
  • När du strömmar kan du lyssna på musik, visa följare hur man gör smink, svara på frågor, träna eller gå om dina dagliga aktiviteter. Det finns verkligen ingen gräns för vad du kan göra när du strömmar!
  • Metod 3 av 3:
    Få exponering och få anhängare
    1. Bildbeteckningen blir populär på TIKTOK Steg 13
    1. Titta upp trendshackarna och koppla dem med populära låtar. I din TIKTOK-app klickar du på fliken "Trending" för att se några populära hashtags som är associerade med de bästa låtarna. Hoppa på en trend med samma låt och samma hashtags som de mest populära användarna på plattformen. Det här kanske inte är en original taktik, men det är ett bra sätt att se till att många människor ser dina videoklipp.
    • Till exempel, #faketravel var en populär hashtag som använde utländskspråkiga låtar och konstiga kostymer för att göra det verkar som användaren var i en annan del av världen.
    • Ett annat populärt exempel skulle använda #badguy när du publicerar en komedisk video baserad på Billie Eilish Song "Bad Guy."
    • Det är helt bra att använda en populär video som en mall för din TIKTOK. Det här är en ganska vanlig sak som användare gör på webbplatsen och ses vanligtvis inte som att kopiera så mycket som det uppfattas vara en användare som deltar i ett format.
  • Bild med titeln blir populär på tiktok steg 14
    2. Använd hashtags för att göra ditt innehåll sökbart och märkbart. Om du använder en Justin Bieber-låt i din video, använd #justinbieber, #bieber, och titeln på sången så att användarna enkelt kan hitta din video. Om din video är komisk, var god att vara ironisk eller goofy med dina hashtags. Till exempel, om du sjunger en kärleksång till din katt, kan du använda #truelove, #Hehatesme, eller # vi skapar, för att lägga till ett roligt element i din video.
  • Titta på populära TIKTOK-användare för att se hur de använder Hashtags i sina videoklipp.
  • Bild med titeln Skriv ett bra online dating profil Steg 13
    3. Samarbeta med vänner som har större fanbaser. Ett enkelt sätt att bli märkt är att göra videor med fler populära användare och sedan ta dem tagga dig i sin video. Låt dina vänner veta att du försöker få fler följare och be om att vara i en av sina videoklipp.
  • Dus är vanliga i läppsyntande videor.
  • Om du fokuserar på komediska skits, kom med en idé tillsammans och agera ut den över en rolig sång.
  • Dricks: Så länge du inte skadar någon eller skadar någons egendom, kan dra pranks på vänner eller familjemedlemmar göra ett utmärkt tiktokinnehåll.

  • Bild med titeln blir populär på TIKTOK Steg 16
    4. Skicka YouTube-kompileringskanaler ditt innehåll. Det finns massor av YouTube-kompileringskanaler som tar populära eller roliga tiktoks och lägger dem i YouTube-kompileringar. Detta kan vara ett bra sätt att bli mer igenkännlig. Meddela en YouTube-kompileringsanvändare eller kommentera en av sina videoklipp för att starta en konversation eller länka dem till dina videoklipp.
  • Fakememe, Suckulent, och Memecorp är de mest populära TIKTOK-kompilatorerna på YouTube.
  • Bild med titeln blir populär på TIKTOK Steg 17
    5. Kommentera populära användares videor tidigt. Följ populära influencers och tiktok skapare. Så snart du ser dem släppa en ny video, kommentera det. TIKTOKs kommentarsystem gör tidiga kommentarer mer synliga än de senaste kommentarerna, så kommentera tidigt gör det mer troligt för andra användare att besöka din sida.
  • Du kan kommentera hur roligt eller relatabeble en video är, eller du kan knäcka ett skämt. Det finns inte mycket fram och tillbaka i Tiktoks kommentaravsnitt, så oroa dig inte för att stanna på ämnet.
  • Din kommentar behöver inte nödvändigtvis vara rolig, eller till och med relaterad till videon. Du kan välja att bara be folk att kolla in din sida.
  • Bild med titeln blir populär på TIKTOK Steg 18
    6. Följ och prata med andra användare för att få dem att visa din profil. Om någon följer dig eller svarar på din kommentar, är det första som du förmodligen gör att kontrollera sin profil för att se vem de är. Du kan få många anhängare genom att svara på kommentarer och följa personer som inte redan följer dig. Var noga med att länka någons namn när du svarar på dem genom att sätta en "@" innan du skriver sitt användarnamn.
  • Undvik att komma in i offentliga argument i kommentarer. Människor vill inte klicka på din profil om de tycker att du är oförskämd eller aggressiv.
  • Bildbeteckningen blir populär på TIKTOK STEG 19
    7. Dela dina videoklipp på sociala medier och länka din profil. Några av dina vänner eller anhängare på Instagram, Twitter, eller Facebook kanske inte vet att du är på tiktok. När du gör en särskilt rolig eller intressant video, länka den offentligt över dina andra sociala medier för att dela ditt material med en bredare publik. Inkludera en länk till din TIKTOK-profil i beskrivningen så att människor snabbt kan klicka på det för att följa ditt konto.
  • Uppmuntra dina vänner att tycka om och dela dina videoklipp, speciellt om de presenteras i den!
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Om du bara fokuserar på att bli känd, kan du bli frustrerad. Fokusera på att ha kul och anhängarna kommer att komma.
  • Det kan ta lång tid att få ett följande. Var beredd att arbeta hårt och spendera mycket tid på den!
  • Överväga att investera i ett bra ringljus om du inte har en plats som är tillräckligt ljus för att filma i.
  • Varningar

    Ge aldrig din personliga information online.
  • Det kan finnas några obehagliga människor där ute som kommenterar videor. Bli inte upprörd om din video inte går bra. Vissa människor får en spark ut ur att vara meningsfull, men du kan inte låta det förstöra ditt mål!
  • Börja aldrig eller uppmuntra farliga utmaningar som kan allvarligt skada, skada eller till och med döda människor. Dessa inkluderar Skalle Breaker Challenge, Benadryl Challenge, och spannmålsutmaningen.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande