Så här lägger du till en bot till en discord-server

Bots är Discord-verktyg som hjälper till att utföra modereringsuppgifter automatiskt, spela onlinespel, tävla om höga nivåer och mer. De kan vara ett bra tillägg till din server (er) av flera skäl. Med de korrekta behörigheterna och kunskapen om hur man gör det, borde du kunna lägga till en bot på under en minut.

Steg

Metod 1 av 2:
Lägger till bot
Bild med titeln ManageserverRole.jpg
Bild med titeln ManageserverRole.jpg
1. Få tillåtelse att lägga till bot. Du kan göra det genom att göra eller ha någon annan att göra en roll med hantera serverbehörigheter och ge dig rollen. Du behöver "Hantera servern" Tillstånd för att lägga till en bot till en server.
  • Du kan hoppa över det här steget om du äger servern när du automatiskt har alla behörigheter.
  • Bild med titeln DiscordBotsSearch.jpg
    Bild med titeln DiscordBotsSearch.jpg
    2. Besök en Discord Bot-webbplats som Discord Bots. Du kan bläddra igenom sidorna av Bots, söka efter bots, eller använd ett kommando för att bjuda in en bot till din server på en annan server, om den servern har bot.
  • Om en annan server har en bot som du vill lägga till på din server, använd Bots prefix då "hjälp". Om prefixet är "!", säg"!hjälp`. Det ska finnas ett ledande kommando eller något liknande att bjuda in det till din server.
  • Bild med titeln TagSearching.jpg
    3. Klicka på en tagg för att sortera bots efter kategori. Du kan hitta bots det Spela musik i röstkanaler, Moderering Bots som kan utföra personalåtgärder för dig, spelbots som låter användare spela singleplayer eller multiplayer-spel, och ännu mer.
  • Bild med titeln SearchFortTheBot.jpg
    4. Sök efter en bot med sökfältet. För att söka efter en specifik bot, kategori eller användning, ange ett sökord eller nyckelord i sökfältet och tryck på Enter eller "Sök". Du kan också ange sökorden som en länk med https: // Discordbots.org / sökning?q = nyckelord. Använd ett utrymme i länken, använd https: // Discordbots.org / sökning?Q = Nyckel% 20Words.
  • Bild med titeln InvitingTheBot.jpg
    5
    Gå till Bots sida och klicka på "Bjud in". När du väl valt boten du vill lägga till, klicka på Bots namn eller ange HTTPS: // Discordbots.org / bot / botname som en länk. Använd HTTPS: // Discordbots.Org / bot / bot% 20Name för att lägga till ett mellanslag mellan flera ord. En gång på Bots-sidan klickar du på knappen "Bjud" och väntar på att en behörighetsmeny visas.
  • Bild med titeln WikiHowDiscord.jpg
    Bild med titeln WikiHowDiscord.jpg
    6. Välj den server du vill att boten ska läggas till. Om du är inloggad på ditt konto på Disharmoni, En lista över servrar du har hantera serverbehörigheter på kommer att visas. Klicka på rullgardinsmenyn och välj en.
  • Bild med titeln PermissionChecklist.jpg
    Bild med titeln PermissionChecklist.jpg
    7. Ge BOT-behörigheterna med checklistan. Du kommer att kunna välja behörigheter Bot har utan att ge den en roll med kryssrutorna. Om du inte vill att boten ska ha ett tillstånd, avmarkera rutan genom att klicka på den.
  • Bild med titeln auktoriseringsbot.jpg
    Bild med titeln auktoriseringsbot.jpg
    8. Godkänn bot och fyll i recaptcha. Klicka på "Authorize" -knappen längst ner till vänster om tillståndskontrolllistan och kolla sedan Recaptcha-rutan och fullständig verifiering för att bekräfta att du är en människa. Om det görs korrekt, kommer boten att bli inbjuden till din server och du är redo att användas!
  • För att ta reda på bots prefix, gå tillbaka till sin sida på Discord Bots och titta under botens avatar. Det kommer att finnas text som säger "Bot Commands Prefix: prefix". Bot kan också spela ett spel, strömma på Twitch, eller lyssna på en Spotify-låt med prefixet i den.
    Bild med titeln botprefix.jpg
    Bild med titeln botprefix.jpg
  • Metod 2 av 2:
    Med tanke på vilka bots du borde lägga till

    Inte alla bots är tillgängliga på Discord Bots. Du burk Bjud in andra bots genom att gå till deras bjudande länk och bjuda in dem, men många bots kan vara farliga eller skadliga. Det är därför det rekommenderas att du bara lägger till bots från den webbplatsen.

    1. Överväga modereringsbots. Dessa inkluderar:
    • Mee6. Mee6 är en enkel discord bot med bra funktioner. Dess premiumfunktioner inkluderar byte av bots namn, status, avancerade funktioner, sociala anslutningar och mycket mer.
    • Carl-bot. Carl-Bot är lite mer komplex bot som kan användas för måttlighet och många andra funktioner. Den har mycket avancerade loggfunktioner och reaktionsroller.
  • 2. Tänk på roliga bots. Dessa inkluderar:
  • Dankmärken. I över 5 miljoner Discord-servrar är dankkeman en rolig bot med ett stort globalt ekonomiskt system. Det kan enkelt öka din servers aktivitet och säkerställa massor av roligt.
  • Episk rpg. Huvudsyftet med spelet är att nå högre områden för att bli starkare och låsa upp nya kommandon.
  • 3. Tänk på musikbots. Dessa inkluderar:
  • Rythm. En mycket populär discord musikbots. Freemium-versionen har alla grundläggande musikfunktioner, Premium-versionen har många fler funktioner som Bass Boosting, 24/7 spelar, volymkontroll och mer.
  • Oktav. En bot från utvecklarna av dankmärken, det här bot ger många funktioner till din #consider andra bots. Dessa inkluderar:
  • Hemlig. En allt i ett discord bot. Den har loggning, måttlig, automod, nivellering och många malmfunktioner.
  • Poketwo. Pokémon-upplevelsen, på Discord. Fånga, nivå, utveckla Pokémon, handel och kamp med vänner, och mer.
  • Amari bot. Amari är en bot med stora utjämningsfunktioner. Du kan styra XP-hastigheten för guilden, kanalerna och rollerna. Det har också många fler funktioner.
  • Tips

    Relaterad wikiHow

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande