Hur man kontrollerar temperaturen och fuktigheten på din android

Thistaaches du hur man hittar den aktuella temperatur- och fuktighetsnivån med din Android-telefon eller tablett. Om du använder en av de få Android-modellerna med inbyggd temperatur- och fuktighetssensorer kan du använda en app som barometer och höjdmätare för att visa nivåerna på din exakta plats. Tyvärr var dessa sensorer endast tillgängliga i några äldre Android-modeller. Den goda nyheten är att du fortfarande kan få hyper-lokal temperatur och fuktighetsinformation med barometer och höjdmätare samt i mer vanliga appar som AccuWeather.

Steg

Metod 1 av 2:
Använda Barometer & Altimeter App
  1. Bild med titeln Kontrollera temperaturen och fuktigheten på ditt Android-steg 1
1. Installera barometer och höjdmätare från Google Play Store
Bild med titeln androidgoogleplay.jpg
. Barometer och höjdmätare är en gratis Android-app som rapporterar temperaturen och fuktigheten med hjälp av dina Androids inbyggda sensorer. Om din Android inte har inbyggda sensorer, använder appen din GPS för att hitta temperaturen och fukten baserat på en närliggande väderstation.
  • De flesta nyare Androids gör inte har inbyggda omgivande temperatur och fuktighetssensorer. Några androids det do Har dessa sensorer är Samsung Galaxy Note 3, AGM X2, Galaxy S4, Motorola Moto X och Moto X 2: a generationen.
  • För att ladda ner appen, öppna Play Store, söka efter "Barometer & höjdmätare," och tryck sedan på sökresultatet som listar utvecklaren som "Exa verktyg." Knacka Installera att installera.
  • Bild med titeln Kontrollera temperaturen och fuktigheten på ditt Android-steg 2
    2. Öppna barometer och höjdmätare. Om du fortfarande är i Play Store, tryck på Öppna För att starta appen när den är installerad. Om inte, tryck på den blå och vita ikonen som säger "inhg" under en rund mätare.
  • Bild med titeln Kontrollera temperaturen och fuktigheten på ditt Android-steg 3
    3. Slå på platsstjänster om du inte redan har det. Om dina platstjänster är inaktiverade, blir du uppmanad att göra det nu. Följ anvisningarna på skärmen för att göra det.
  • Bild med titeln Kontrollera temperaturen och fuktigheten på ditt Android-steg 4
    4. Knacka på Data flik. Det är i det nedre högra hörnet. Detta visar den lokala fuktighetsnivån, din nuvarande beräknade höjdnivå och temperatur.
  • Metod 2 av 2:
    Använda AccuWeather
    1. Bild med titeln Kontrollera temperaturen och fuktigheten på ditt Android-steg 5
    1. Installera AccuWeather på din telefon eller surfplatta. AccuWeather är en gratis app som kan ge dig extremt lokal väderinformation, inklusive temperatur- och fuktighetsnivå i ditt område. AccuWeather behöver inte använda några speciella sensorer inbyggda till din Android, men du måste aktivera platstjänster för att få exakt information.
    • För att ladda ner AccuWeather, öppna Play Store-appen, sök efter "Accuver," knacka Accuver (appen med en orange solikon) för att öppna informationssidan och tryck sedan på Installera.
    • Det finns många andra gratis väderapps tillgängliga för din Android, men AccuWeather är känt för sin förmåga att visa aktuell information baserad på din exakta plats.
  • Bild med titeln Kontrollera temperaturen och fuktigheten på ditt Android steg 6
    2. Öppna AccuWeather. Om du fortfarande är i App Store, tryck på Öppna Att starta appen. Annars, och för att öppna det senare, tryck på ikonen Orange Sun i din applista.
  • Bild med titeln Kontrollera temperaturen och fuktigheten på ditt Android-steg 7
    3. Granska villkoren och tryck på Jag accepterar villkor och villkor. Om du vill läsa villkoren först kan du göra det genom att trycka på Villkor Länk ovanför knappen.
  • Bild med titeln Kontrollera temperaturen och fuktigheten på ditt Android-steg 8
    4. Knacka TILLÅTA För att tillåta AccuWeather att använda din plats. AccuWeather behöver din plats för att ge dig exakt information.
  • Om du uppmanas kan du välja att tillåta AccuWeather att använda din information för att förbättra appen. Om du inte är intresserad, tryck på Tillåt inte.
  • Bild med titeln Kontrollera temperaturen och fuktigheten på ditt Android-steg 9
    5. Lägg till din plats (er). Första gången du öppnar AccuWeather ser du fliken Platser. Om din Androids platstjänster inte är aktiverade, tryck på Plats Alternativ för att aktivera dem nu. Du kan också lägga till ytterligare platser för att övervaka om du vill - bara söka efter en plats i sökfältet (använd en postnummer för de mest hyper-lokala resultaten) och tryck på Favorit För att lägga till den i listan.
  • Om du inte är på fliken Platser som standard trycker du på den aktuella platsen längst upp på skärmen för att öppna den nu.
  • Bild med titeln Kontrollera temperaturen och fuktigheten på ditt Android-steg 10
    6. Knacka på X För att stänga fliken Platser. Detta tar dig till I dag fliken, vilket är det du ser när du öppnar AccuWeather i framtiden.
  • Bild med titeln Kontrollera temperaturen och fuktigheten på ditt Android-steg 11
    7. Hitta temperatur- och fuktighetsnivåerna på I dag flik. Den här fliken visar de aktuella förhållandena på din plats - temperaturen är längst upp på skärmen och fuktigheten är under "Nuvarande omständigheter" lite under.
  • Du kan också se timaltemperatur och fuktighetsnivåer genom att knacka på Varje timme flik och välja en tid.
  • För att ändra dina önskemål, till exempel att byta Fahrenheit till Celsius, tryck på de tre horisontella linjerna längst upp till vänster och välj inställningar. Du hittar också möjligheten att hantera meddelanden här.
  • Tips

    Om du vill hålla flikar på fuktigheten och temperaturen i ett visst rum eller ett område är din bästa satsning att köpa en Wi-Fi-temperatur och fuktighetssensor. Du kan placera en av dessa sensorer i ett rum, ansluta den till ditt Wi-Fi-nätverk och installera Companion Android-appen för att kontrollera nivåerna när de önskas. Några populära alternativ är Sensorpush termometer / hygrometer och den Ideal Sciences Temp Stick.
  • Några smarta hemanordningar som ansluter till Android-appar, speciellt de som reglerar temperaturen i ditt hus, kan kunna visa den aktuella fuktighetsnivån i ditt hem.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande