Hur man kommer in i en låst iphone

När du anger felaktigt säkerhetspassnummer på din iPhone låses enheten själv för att skydda din säkerhet och personlig information. Om du inte kan komma in i din låsta iPhone kan du när som helst låsa upp enheten med hjälp av "Backup and Restore" med en dator.Om du inte har en ny säkerhetskopia av din iPhone måste du utföra en hård återställning, och du kommer att förlora alla data på din iPhone.Thistaaches du hur du låser upp din iPhone.

Steg

Del 1 av 2:
Återställ en iPhone
 1. Bild med titeln komma in i en låst iPhone steg 1
1. Slå av din iPhone.Om du anger din säkerhetsadress felaktigt för många gånger, kommer din iPhone att låsa sig för att skydda personlig information.Det enda sättet att låsa upp en låst iPhone är att utföra en hård återställning och återställ din iPhone från en säkerhetskopia.Använd ett av följande steg för att följa av din iPhone:
 • iPhone 8 eller senare:Tryck och håll ned sidoknappen och en av volymknapparna tills avstängningsreglaget visas på skärmen.Tryck och dra skjutreglaget på skärmen för att stänga av din iPhone.
 • iPhone 7 och tidigare:Tryck och håll strömknappen på sidan eller toppen tills avstängningsreglaget visas på skärmen.Tryck och dra skjutreglaget på skärmen för att stänga av telefonen.
 • Bilden med titeln Gå in i en låst iPhone Steg 2
  2. Sätt din iPhone i återställningsläge.Du måste ansluta din iPhone till en dator med en USB-kabel för att lägga den i återställningsläge.Om din iPhone sitter i tomgång i 15 minuter eller mer måste du upprepa stegen för att lägga tillbaka det i återställningsläge.Använd ett av följande steg för att sätta din specifika iPhone-modell i återställningsläge:
 • iPhone 8 och senare:Tryck och håll ned sidoknappen på din iPhone medan du ansluter den till din dator.Fortsätt hålla sidoknappen tills skärmen Recovery Mode visas på din iPhone-skärm.
 • iPhone 7 och iPhone 7 Plus:Tryck och håll ned volymen nedåt och anslut din iPhone till din dator.Fortsätt hålla volymen nedåt tills du ser skärmen Recovery Mode visas på din iPhone.
 • iPhone 6 och tidigare:Tryck och håll ned startskärmsknappen under skärmen medan du ansluter din iPhone till en dator.Fortsätt hålla knappen Startskärm tills skärmen Recovery Mode visas på din iPhone.
 • Bilden med titeln Gå in i en låst iPhone steg 3
  3. Öppna iTunes eller Finder
  Bild med titeln MacFinder2.jpg
  på din dator.Om du använder MacOS Catalina måste du hitta din iPhone i Finder.Den har en ikon som liknar ett blått och vitt smiley ansikte i kajen.Om du använder Windows eller en äldre version av MacOS, kan du hitta din iPhone i iTunes.Den har en rund ikon med två musikanteckningar i mitten.
 • Bilden med titeln Gå in i en låst iPhone Steg 4
  4. Klicka på ikonen för din iPhone på din dator.Du kan hitta iPhone-ikonen på följande platser:
 • Upphittare:Klicka på ditt iPhone-namn nedan "Plats" i sidofältet till vänster.
 • iTunes 12:Klicka på ikonen som liknar en iPhone i det övre vänstra hörnet.
 • iTunes 11:Klicka på knappen som säger iPhone under sökfältet i övre högra hörnet.
 • iTunes 10 och tidigare:Klicka på din iPhone i sidofältet till vänster.
 • Bilden med titeln komma in i en låst iPhone steg 5
  5. Klick Återställ.Detta kommer att återställa din iPhone till fabriksinställningarna. När processen är klar måste du ställa in din iPhone igen.Under installationsprocessen kan du återställa din iPhone med en säkerhetskopia.
 • Detta kommer inte att återställa din telefon till hur det var innan det var låst.Det kommer att återställas till fabriksinställningarna.
 • Del 2 av 2:
  Återställa en iPhone
  1. Bilden med titeln Gå in i ett låst iPhone steg 6
  1. Ström din iPhone på.Tryck och håll ned strömbrytaren på din iPhone tills du ser Apple-logotypen visas på skärmen.
 • Bilden med titeln Gå in i ett låst iPhone steg 7
  2. Välj ditt språk och region.När du är frågad, tryck på ditt önskade språk och region.Detta kommer att påverka tid och datum och annan information på din iPhone.
 • Bilden med titeln Gå in i ett låst iPhone steg 8
  3. Knacka Snabbstart eller konfigureras manuellt.Om du har en annan enhet med iOS 11 eller senare kan du ta med den i närheten av enheten du ställer in och trycker på Snabbstart.Om du inte har en annan enhet med iOS 11 eller senare, trycker du på Ställ in manuellt att fortsätta.
 • Bild med titeln komma in i ett låst iPhone steg 9
  4. Anslut till ett trådlöst eller mobilt nätverk.Om du vill ansluta till ett mobilnät, se till att du har ett SIM-kort i din iPhone.Annars väljer du ett trådlöst nätverk och anger det trådlösa lösenordet för att ansluta din iPhone till ett trådlöst nätverk.
 • Bilden med titeln Gå in i ett låst iPhone steg 10
  5. Ställ in dina säkerhetsfunktioner.Om din iPhone-modell har Feaside och / eller TouchID kan du trycka på Fortsätta och följ anvisningarna för att ställa in dessa funktioner.Du kan också trycka på Ställ in senare i inställningarna att hoppa över de här funktionerna.Då måste du följa anvisningarna för att skapa ett 6-siffrigt lösenord.
 • Bilden med titeln Gå in i ett låst iPhone steg 11
  6. Välj en återställningsmetod.iPhone sparar säkerhetskopior till iCloud automatiskt som standard.Du kan också spara säkerhetskopior till din dator med iTunes eller Finder.Använd ett av följande steg för att återställa din iPhone:
 • iCloud:Logga in på iCloud med hjälp av e-postadressen och lösenordet i samband med ditt Apple-ID.Välj den senaste säkerhetskopian.Om du köpte appar med flera Apple-ID-ID måste du logga in på varje Apple-ID.
 • Dator:Anslut din iPhone till din dator med en USB-kabel.Öppna iTunes eller Finder och välj din iPhone.Välj Återställa säkerhetskopia.Välj sedan en säkerhetskopia.Om säkerhetskopieringen är krypterad måste du ange ditt lösenord för att välja säkerhetskopiering.
 • Bilden med titeln Gå in i ett låst iPhone steg 12
  7. Logga in på ditt Apple-ID.Om du inte redan har gjort det, ange e-postadressen och lösenordet i samband med ditt Apple-ID och logga in på ditt Apple-ID.
 • Bilden med titeln Gå in i ett låst iPhone steg 13
  8. Ställ in skärmens tidsgränser.Om du vill ställa in skärmens tidsgränser, tryck på Fortsätta och använd menyn till Ställ in dina begränsningar för skärmtid.Du kan också trycka på Ställ in senare i inställningarna För att hoppa över det här steget.
 • Bilden med titeln Gå in i ett låst iPhone steg 14
  9. Knacka Komma igång.När du är klar med att konfigurera din iPhone, tryck på Komma igång att börja använda den.
 • Video

  Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.
  Dela på det sociala nätverket:
  Liknande