Hur man hittar en händelse eller planerat rum i klubbhuset

Thistaaches du hur man hittar schemalagda händelser i klubbhuset. En händelse är ett rum som är planerat att börja vid en viss tidpunkt. Du kan hitta alla händelser du kan gå med på kalendern, som är uppdelad i "Kommande för dig" (ditt utökade sociala nätverk) och "Alla händelser" (hela klubbhuset).

Steg

  1. Bild med titeln Hitta en händelse eller planerat rum i klubbhuset Steg 1
1. Tryck på kalenderikonen. Det är på toppen av klubbhuset. Detta tar dig till den kommande för dig sida i kalendern, där du ser en lista över schemalagda rum / evenemang av medlemmar i ditt utökade nätverk.
  • Bild med titeln Hitta en händelse eller planerat rum i klubbhuset Steg 2
    2. Tryck på rullgardinsmenyn. Det är på toppen av skärmen och säger Kommande för dig som som standard. Du kan knacka på den här menyn var som helst i kalendern för att byta till ett annat kalenderområde.
  • Bild med titeln Hitta en händelse eller planerat rum i klubbhuset Steg 3
    3. Knacka Alla händelser på menyn. Här hittar du alla schemalagda händelser som är öppna för att du ska gå med. Detta inkluderar händelser från ditt utökade nätverk, liksom händelser som skapats av andra markerade som "Öppna."
  • För att återgå till kommande för dig, tryck på menyn längst upp på skärmen och välj Kommande för dig.
  • Om du själv har planerat några händelser, tryck på Mina evenemang På menyn istället.
  • Bild med titeln Hitta en händelse eller planerat rum i klubbhuset Steg 4
    4. Tryck på en händelse för att lära dig mer om det. Detta öppnar ett popup-fönster längst ner på skärmen. Här ser du händelsens hela beskrivning, se vem som är värd det och hitta alternativ för delning.
  • Bild med titeln Hitta en händelse eller planerat rum i klubbhuset Steg 5
    5. Tryck på klockikonen för att följa händelsen. Detta säkerställer att du kommer att bli underrättad när den schemalagda händelsen börjar. Du kan helt enkelt trycka på meddelandet på din skärm för att gå med i rummet.
  • Bild med titeln Hitta en händelse eller planerat rum i klubbhuset Steg 6
    6. Knacka Lägg till i Cal För att lägga till den i din Google eller Apple Calendar. Beroende på evenemanget kanske du vill lägga till den i din personliga kalender så att du kan schemalägga runt. Att tappa det här alternativet låter dig välja Google Kalender eller Äppelkalender och skapar sedan en kalenderhändelse för dig.
  • Bild med titeln Hitta en händelse eller planerat rum i klubbhuset Steg 7
    7. Dela händelsen utanför klubbhuset. Om du vill dela händelsen med någon i en annan app, till exempel meddelanden eller Facebook, tryck på Dela med sig Alternativ i det nedre vänstra hörnet för att välja en app, eller tryck på Kopiera länk att klistra in det i en app manuellt. Du kan också trycka på Tweet Om du vill dela den på Twitter.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande