Så här tar du bort sparade lösenord från icloud-nyckelringen på macos

Thistaaches du hur du tar bort dina sparade lösenord från din iCloud-nyckelring, med en Mac. När du tar bort ett lösenord från din iCloud-keychain måste du manuellt ange det lösenordet om du vill logga in på den tjänsten på någon av dina enheter.

Steg

  1. Bild med titeln Ta bort sparade lösenord från iCloud-nyckelringen på MacOS Steg 1
1. Öppna appen Keychain Access på din Mac. Keychain Access-ikonen ser ut som tre metallnycklar på en nyckelring. Du kan hitta den under Verktyg I din applikationsmapp.
  • Du kan använda Spotlight-sökning för att snabbt hitta och öppna nyckelringsåtkomst. För att göra detta klickar du på ikonen Förstoringsglas i det övre högra hörnet på skärmen och skriver Keychain Access.
  • Bild med titeln Ta bort sparade lösenord från iCloud-nyckelringen på MacOS Steg 2
    2. Klick icloud Under nyckelringar. Det är i det övre vänstra hörnet av appfönstret. Det här alternativet kommer att filtrera din nyckelring och bara lista dina iCloud-objekt.
  • Om du inte ser nyckelringar menyn i det övre vänstra hörnet, klicka på Se På menyraden längst upp på skärmen och välj Visa nyckelringar.
  • Bild med titeln Ta bort sparade lösenord från iCloud-nyckelringen på MacOS Steg 3
    3. Klick Lösenord under kategori. Det är i det nedre vänstra hörnet av appfönstret. Det här alternativet kommer att filtrera bort alla andra nyckelringskategorier och bara lista dina lösenord.
  • Bild med titeln Ta bort sparade lösenord från iCloud-nyckelringen på MacOS Steg 4
    4. Hitta lösenordsposten på din nyckelringslista. Keychain Access listar namn, snäll och ändringsdatum för alla dina iCloud-lösenord. Bläddra ner listan och hitta lösenordet du vill radera.
  • Bild med titeln Ta bort sparade lösenord från iCloud-nyckelringen på MacOS Steg 5
    5. Högerklicka på lösenordsobjektet du vill radera. Hitta lösenordet du vill radera på nyckelringslistan och högerklicka på den för att se dina alternativ.
  • Bild med titeln Ta bort sparade lösenord från iCloud-nyckelringen på MacOS Steg 6
    6. Klick Radera På högerklickmenyn. Du måste bekräfta din åtgärd i ett popup-fönster.
  • Bild med titeln Ta bort sparade lösenord från iCloud-nyckelringen på MacOS Steg 7
    7. Klick Radera i popupen. Detta kommer att bekräfta din åtgärd och ta bort det här lösenordet från din iCloud-nyckelring. Det kommer inte att lagras på ditt iCloud-konto längre. Om du vill använda det här lösenordet igen måste du manuellt skriva in det.
  • Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande