Hur man styr volymen på sonos på iphone eller ipad

Thistaaches du hur man kontrollerar volymen på sonos med din iPhone eller iPad.Du kan styra volymen med din Sonos Controller-app.Du kan också ställa in Sonos Controller-appen så att du kan styra volymen med volymknapparna på din iPhone eller iPad, samt visa kontrollerna på låsskärmen.

Steg

Metod 1 av 2:
Justera volymen
  1. Bild med titeln Styr volymen på Sonos på iPhone eller iPad steg 1
1. Öppna Sonos App.Sonos app har en svart ikon som säger "Sonos" i vita bokstäver.Första gången du öppnar Sonos-appen går det igenom processen med att konfigurera dina högtalare och länka musikstreamingstjänster till ditt system.Läsa Hur man ställer in Sonos på iPhone eller iPad För mer information om hur du ställer in ditt Sonos-system.
  • Bild med titeln Styr volymen på Sonos på iPhone eller iPad Steg 2
    2. Knacka på Bläddra flik.Fliken Bläddra har en ikon som liknar musikanteckningar.Det är den andra fliken längst ner på skärmen.Med den här fliken kan du bläddra i musik och ljud från dina musikstreamingstjänster, till exempel Spotify eller iTunes.
  • Bild med titeln Styr volymen på Sonos på iPhone eller iPad Steg 3
    3. Tryck på en musikströmmande tjänst.När du ställer in ditt Sonos-system går det igenom processen med att länka dina musikstreamingstjänster till ditt Sonos-system.Detta gör att du kan bläddra i musik från Sonos-appen.
  • Bild med titeln Styr volymen på Sonos på iPhone eller iPad Steg 4
    4. Tryck på musik för att spela.Du kan knacka på en sång, artister, album, spellista, podcast eller ljudbok.Detta spelar ljudet på ditt Sonos-system.Ljudtiteln visas i en stapel längst ner på skärmen, liksom högtalaren (erna) den spelar på.
  • Bild med titeln Styr volymen på Sonos på iPhone eller iPad Steg 5
    5. Tryck på AUDIO TITEL BAR.Ljudtiteln visas längst ner på skärmen när ljudet spelas.Att knacka på ljudfältet visar kontrollerna och konstverket i en helskärmsdisplay.
  • Bild med titeln Styr volymen på Sonos på iPhone eller iPad Steg 6
    6. Dra sliderfältet längst ner på skärmen.Det ligger bredvid en ikon som liknar en högtalare.Sliderbaren längst ner på skärmen styr volymen. Dra det till höger för att öka volymen.Dra det till vänster för att sänka volymen.
  • Om du har mer än en högtalare, kan du trycka på högtalarnamnet under volymfältet och välj vilken högtalare du vill att ljudet ska spela på.
  • Metod 2 av 2:
    Aktivera volymknapparna och låsskärmskontrollerna
    1. Bild med titeln Styr volymen på Sonos på iPhone eller iPad Steg 7
    1. Öppna Sonos App.Sonos app har en svart ikon som säger "Sonos" i vita bokstäver.
  • Bild med titeln Styr volymen på Sonos på iPhone eller iPad Steg 8
    2. Knacka ...Ju mer knapp är knappen med tre prickar i nedre högra hörnet av Sonos App.Detta visar den fler menyn.
  • Bild med titeln Styr volymen på Sonos på iPhone eller iPad Steg 9
    3. Knacka inställningar.Alternativet Inställningar finns längst ner på den fler menyn.Det ligger bredvid en ikon som liknar ett redskap.
  • Bild med titeln Styr volymen på Sonos på iPhone eller iPad steg 10
    4. Knacka Avancerade inställningar.Det är nära botten av inställningsmenyn.Detta visar fler inställningar.
  • Bild med titeln Kontrollera volymen på Sonos på iPhone eller iPad Steg 11
    5. Knacka
    Bild med titeln Windows10Checked.jpg
    bredvid "Visa låsskärmskontroller" (frivillig).Om du vill för att Sonos volymkontroller ska visas medan din iPhone-skärm är låst, tryck på kryssrutan till vänster om "Visa låsskärmskontroller" I menyn Avancerade inställningar.
  • Bild med titeln Styr volymen på Sonos på iPhone eller iPad steg 12
    6. Knacka
    Bild med titeln Windows10Checked.jpg
    bredvid "Tillåt volymkontroll på startskärmen" (frivillig).Om du vill använda volymknapparna på din iPhone eller iPad för att styra ditt Sonos-system, tryck på kryssrutan bredvid "Tillåt volymkontroll på startskärmen".Detta gör att du kan använda volymen upp och ner i den övre högra sidan av din iPhone eller iPad för att justera volymen på ditt Sonos-system när din startsida visas på din iPhone eller iPad.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande