Så här tar du automatiskt bort iphone-texter efter 30 dagar

Thistaaches du hur man ställer in din iPhone för att automatiskt radera alla textmeddelanden som är äldre än 30 dagar. Förutom att radera alla textmeddelanden som du får efter 30 dagar i framtiden kommer det här alternativet också att ta bort alla meddelanden som för närvarande finns i din inkorg som är 30 dagar och äldre.

Steg

  1. Bildtiteln Ta bort automatiskt iPhone-texter efter 30 dagar Steg 1
1. Öppna dina iPhone: s inställningar. Detta är den grå växelikonen på din startsida.
  • Bild med titeln Ta bort iPhone-texter efter 30 dagar Steg 2
    2. Bläddra ner och tryck på Meddelanden. Detta kommer att vara i den femte uppsättningen alternativ i inställningsmenyn.
  • Bilden med titeln Ta bort iPhone-texter efter 30 dagar Steg 3
    3. Bläddra ner och tryck på Håll meddelanden. Detta kommer att vara det enda alternativet i det sjunde blocket med valbara alternativ i menyn Meddelanden, under Meddelandehistorik.
  • Bilden med titeln Ta bort iPhone-texter efter 30 dagar Steg 4
    4. Välj 30 dagar.
  • Bild med titeln Ta bort iPhone-texter efter 30 dagar Steg 5
    5. Knacka Radera På popup-menyn. Detta kommer att radera alla textmeddelanden och bilagor i dina meddelanden inkorg äldre än 30 dagar.
  • Observera att inte bara meddelanden du får i framtiden kommer att raderas efter 30 dagar, men din iPhone kommer också att radera alla dina befintliga textmeddelanden på din enhet som är äldre än 30 dagar när du trycker på Radera.
  • Tips

    Varningar

    Den här metoden raderar permanent alla meddelanden i din inkorg som är äldre än 30 dagar, och du kan inte hämta de raderade meddelandena utan en fullständig systembackup. Du kanske vill säkerhetskopiera din enhet med iTunes eller en tredjepartsprogram innan du går igenom med den här metoden.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande