Så här laddar du ner en iphone-app utan wi-fi

Från och med iOS 13 kan du nu ladda ner appar på vilken storlek som helst när din iPhone inte är ansluten till Wi-Fi. Innan du börjar, det finns några preferenser du vill kontrollera för att se till att funktionen uppträder hur du vill ha det. Tänk på att nedladdning av appar över din mobildataplan kan orsaka att din dataanvändning kan spike-beroende på din mobilplan, kan din leverantör debitera dig för extra data. Thistaaches du hur man installerar iPhone-appar från App Store när du inte är ansluten till Wi-Fi.

Steg

Metod 1 av 2:
Tillåter cellulära nedladdningar
  1. Bild med titeln Ladda ner en iPhone-app utan Wi-Fi Steg 1
1. Öppna dina iPhone: s inställningar
Bild med titeln iphonesettingAppicon.jpg
. Det är den grå växelikonen på din startsida och / eller i ditt appbibliotek.
  • Bild med titeln Ladda ner en iPhone-app utan Wi-Fi Steg 2
    2. Knacka Cellulär eller mobil. Det alternativ du ser beror på din region, men du kommer definitivt att se ett av dessa alternativ i den första gruppen av inställningar.
  • Bild med titeln Ladda ner en iPhone-app utan Wi-Fi Steg 3
    3. Bläddra ner och glida "Appbutik" på
    Bild med titeln iphoneswitchonicon1.jpg
    . Om strömbrytaren redan var på / grön, behöver du inte göra några ändringar.
  • Bild med titeln Ladda ner en iPhone-app utan Wi-Fi Steg 4
    4. Tryck på knappen BACK för att återgå till menyn Inställningar. Nu när du kan använda App Store utan Wi-Fi, finns det bara en enda inställning att kontrollera.
  • Bild med titeln Ladda ner en iPhone-app utan Wi-Fi Steg 5
    5. Bläddra ner och tryck på Appbutik. Det är i den fjärde gruppen av inställningar på inställningsmenyn.
  • Bild med titeln Ladda ner en iPhone-app utan Wi-Fi Steg 6
    6. Knacka App-nedladdningar. Det är under "Celldata" Header mot toppen av sidan. Tre alternativ kommer att visas.
  • Bild med titeln Ladda ner en iPhone-app utan Wi-Fi Steg 7
    7. Välj ett nedladdningsalternativ. Alternativet du väljer här bestämmer hur App-nedladdningar fungerar när du inte är ansluten till Wi-Fi. När du väl har ett val kan du gå vidare för att ladda ner appen.
  • Knacka Tillåt alltid Om du aldrig vill att din iPhone ska be om behörighet när du försöker ladda ner en app utan Wi-Fi.
  • Knacka Fråga om över 200 mb Om du vill ladda ner mindre ämnen utan att din iPhone frågar tillstånd. Om appen är större än 200 MB, blir du uppmanad att godkänna eller neka appen nedladdning om Wi-Fi är av.
  • Knacka Fråga alltid Om du vill bli uppmanad varje gång om du vill hämta appen om inte är ansluten till Wi-Fi.
  • Bild med titeln Ladda ner en iPhone-app utan Wi-Fi Steg 8
    8. Tillåt appuppdateringar över mobil (tillval). Om du vill tillåta de appar du hämtar för att installera egna uppdateringar i bakgrunden medan du använder cellulära data, skjut in "App uppdateringar" Växla nära toppen av skärmen till ON-läget.
  • Metod 2 av 2:
    Hämtar appar över cellulär
    1. Bild med titeln Ladda ner en iPhone-app utan Wi-Fi Steg 9
    1. Stäng av Wi-Fi om du föredrar att använda din mobila dataplan. När du är redo att ladda ner en app över ditt mobila datanätverk, inaktivera Wi-Fi för att förhindra att den automatiskt ansluts till ett in-range-nätverk. För att göra detta, öppna bara kontrollcentret och tryck på den blå wi-fi-ikonen så att den blir vit.Håll kontrollcentret öppet efter att ha gjort denna förändring, för att du behöver det för nästa steg
    • För att öppna kontrollcentret på en telefon med ansikts-ID, svepa ner från den övre högra kanten på startskärmen.
    • Om din iPhone har en hemknapp på bottencenteret öppnar du kontrollcentret annorlunda, svep upp från botten på startskärmen för att göra det.
  • Bild med titeln Ladda ner en iPhone-app utan Wi-Fi steg 10
    2. Växla på cellulära data om den är avstängd. Om den cellulära ikonen inte är grön, tryck på den för att göra den grön nu. Det är ikonen som ser ut som en vertikal linje med en cirkel på sin topp och två krökta linjer på vardera sidan.
  • Nu kan du stänga kontrollcentralen - tryck bara på hemknappen om du har en eller svep upp från skärmens botten om det inte är.
  • Bild med titeln Ladda ner en iPhone-app utan Wi-Fi Steg 11
    3. Öppna App Store. Appen i App Store ser ut som en vit A i en blå låda på din startsida.
  • Bild med titeln Ladda ner en iPhone-app utan Wi-Fi steg 12
    4. Hitta appen du vill ladda ner. Du kan knacka på Appar längst ner på skärmen för att kolla vad som är tillgängligt, eller tryck på Sök På botten-rätten att söka efter något i synnerhet. Tryck på någon app för att lära dig mer om det.
  • Bild med titeln Ladda ner en iPhone-app utan Wi-Fi Steg 13
    5. Knacka SKAFFA SIG För att starta nedladdningen. Beroende på vilken inställning du valde, startar nedladdningen automatiskt eller ber dig att bekräfta. Din iPhone kommer då att använda din operatörs mobila dataplan för att ladda ner appen.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande