Hur man avbryter e-postabonnemang

Ibland kan du få e-postabonnemang och e-postmarknadsföringsmeddelanden som du inte återkallar att registrera dig, eller som inte längre intresserar dig. De flesta e-postabonnemangstjänster och marknadsföringsföretag gör det möjligt för dig att avbryta din prenumeration med dem genom att klicka på en "Säga upp" eller "Avbryt Email Prenumeration" Länk i kroppen av e-postmeddelanden du får från dem. Övriga tjänster och företag kan kräva att du tar ytterligare steg som innebär att besöka deras hemsida för att slutföra abonnemangsavbeställningsprocessen. Det finns också några tredjeparts e-posthanteringstjänster som kommer att avregistrera din e-postadress från prenumerationer för dig - men i de flesta fall måste du betala för dessa typer av tjänster. Fortsätt läsa den här artikeln För att lära dig om de olika sätten Du kan avbryta de e-postabonnemang du inte längre vill ta emot.

Steg

Metod 1 av 2:
Avsluta prenumerationen via e-post
  1. Bild med titeln Avbryt Email Prenumerationer Steg 1
1. Lokalisera "Säga upp" Länk i e-postabonnemanget vill du avbryta. I de flesta fall kan någon e-postkorrespondens som du får i form av prenumerationer, nyhetsbrev, meddelanden och mer, avbrytas genom att klicka på en "Säga upp" Länk ingår i e-postmeddelandet.
  • Bläddra till botten av något e-postmeddelande som du får från prenumerationstjänsten eller företaget som du inte längre vill ta emot korrespondens från och leta efter "Säga upp" länk.
  • Leta efter variationer av "Säga upp" Länk om du inte i början kan hitta den i e-postmeddelandet. Ibland kommer det här alternativet att tasplikat som "Avsluta prenumeration," "Välja," eller "Ändra e-postinställningar."
  • Bild med titeln Avbryt Email Prenumerationer Steg 2
    2. Avsluta prenumerationen från e-postabonnemanget med hjälp av "Säga upp" länk.
  • Klicka direkt på "Säga upp" Länk i e-postmeddelandet för att avbryta din prenumeration. I de flesta fall kommer du att omdirigeras till en webbsida på den specifika webbplatsen domän som bekräftar att din prenumeration har avbrutits.
  • Följ webbplatsens anmälningar på skärmen, om ytterligare steg för att avbryta prenumerationen krävs. Till exempel kräver vissa webbplatser att du klickar på knappar markerade "Välja" eller "Avsluta prenumeration" För att bearbeta avbokningen - medan andra webbplatser kommer att kräva att du anger orsaken till avbokning eller din e-postadress.
  • Bild med titeln Avbryt Email Prenumerationer Steg 3
    3. Svara med "Säga upp" I ämnesraden. Vissa e-postabonnemang kommer att instruera dig att avregistrera från mailningar genom att svara på avsändaren och komma in "Säga upp" in i ämnesraden.
  • Ange kommandot Avsluta med samma format där det visas i e-postadressen. Detta kommer att se till att du framgångsrikt är nedskriven från mailningarna. Till exempel, om en prenumeration instruerar dig att ange "SÄGA UPP" I alla kepsar, svara på e-postmeddelandet med samma format.
  • Metod 2 av 2:
    Tredjeparts e-posthanteringstjänster
    1. Bild med titeln Avbryt Email Prenumerationer Steg 4
    1. Använd tjänsterna eller programmet för ett tredjeparts e-posthanteringsbolag. Det finns många typer av e-posthanteringstjänster och programvara som är utformad för både individer och företag som kan användas för att hantera och avbryta e-postabonnemang.
    • Besök alla Internet-sökmotor och skriv in sökordsökningsfraser som "E-posthanteringstjänst" eller "E-posthanteringsprogramvara" Att hitta företag som hanterar e-post.
  • Bild med titeln Avbryt Email Prenumerationer Steg 5
    2. Kontrollera att programvaran eller tjänsten innehåller en funktion som kommer att avbryta prenumerationer. Exempel på e-posthanteringsföretag som hjälper till att avbryta e-postabonnemang är "Säga upp" och "Sändning," vilka båda är presenterade i sektionen i denna artikel.
  • Granska villkoren, villkoren och tjänsterna som tillhandahålls av varje företag för att bekräfta att du får hjälp med avseende på e-post-abonnemangsavbrott.
  • Bild med titeln Avbryt Email Prenumerationer Steg 6
    3. Använd e-posthanteringstjänsten för att avbryta dina e-postabonnemang. Du kommer att ges med anvisningar eller hjälpmedel när det gäller hur du kan utföra denna uppgift när du anmäler dig till tjänsten.
  • Tips

    Om du har svårt att hitta "Säga upp" Länk i ett e-postmeddelande, eller med att avbryta ett visst e-postabonnemang, besök "Pc mag" Webbplats som tillhandahålls till dig i avsnittet Källor i den här artikeln för att hitta anvisningar för avbokningsmetoden på flera webbplatser. Ibland kommer företagen att göra det svårt för dig att avbryta prenumerationer så att de inte förlorar ditt företag eller läsare.
  • Skapa en "dummy" E-postkonto med en e-postadress som du aldrig kommer att använda, förutom att ge den till webbplatser och andra tjänster som behöver din e-postadress innan du kan använda sina tjänster. Detta förhindrar ofta att du måste ta dig tid att avbryta e-postabonnemang eller hantera e-postpreferenser med den speciella servicen.
  • Varningar

    Vissa e-postabonnemang kräver att du loggar in på ditt online-konto för den specifika webbplatsen för att slutföra unsubscribe-processen. Till exempel, om du vill avregistrera från 1-800-blommiga e-postmeddelanden, måste du först klicka på "Ta bort mig" Länk från i ett e-postmeddelande, logga in på ditt 1-800-Blommor-konto online, skicka sedan ett mail till "Ta bort [AT] Svara.1800Flowers.com" Från ditt konto för att vara avskrivna från framtida mailingar.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande