Så här tar du bort ett abonnemangskonto på iphone-kalender

Fick din chef en kalender till din icloud som du inte vill visa? Kanske en nyligen nedladdad applikation gjorde detsamma, och nu blir du irriterande popup-fönster på din iPhone. Genom att radera en kalender kan du komma tillbaka till den typ av anmälningar du gillar att se.

Steg

Del 1 av 2:
Radera genom kalenderansökan
  1. Bild med titeln Ta bort ett IPhone Calendar Prenumerationskonto Steg 1
1. Öppna kalenderansökan på din enhet. På iPhone är kalenderappen ett litet rundat torg som visar datumet och veckodagen. Ikonens bakgrund är vit. Det är titeln "Kalender."
  • Bild med titeln Ta bort ett IPhone Calendar Prenumerationskonto Steg 2
    2. Klicka på dina personliga kalendrar. När kalenderappen har laddats kan du hitta dina personliga kalendrar. Gör det här genom att titta längst ner på din skärm. Mellan "idag" och "inkorg" kommer du att se de röda "kalendrar" -knappen. Tryck här.
  • Bild med titeln Ta bort ett IPhone Calendar Prenumerationskonto Steg 3
    3. Välj din personliga kalender. När du har laddat kalendrar kommer du att se en röd redigeringsknapp längst upp till vänster på din iPhone-skärm. Tryck här för att ange dina kalenderinställningar. När skärmen har angett dina kalenderinställningar kan du välja den kalender du vill radera. För att välja en kalender, tryck en gång på kalendertiteln.
  • Bild med titeln Ta bort ett IPhone Calendar Prenumerationskonto Steg 4
    4. Ta bort din kalender. När du har valt den kalender du vill radera, bläddra till botten på din iPhone-skärm. Härifrån kommer du att se en röd knapp med titeln "Ta bort kalendern" centrerad mitt på skärmen. Tryck här för att radera din kalender.
  • Om knappen "DELETE CALENDAR" inte är närvarande, försök att radera kalendern genom dina personliga inställningar istället.
  • Del 2 av 2:
    Felsökning iOS 8
    1. Bild med titeln 2487948 5
    1. Använd inställningar om du arbetar på iOS 8. Kalendrar kan bara döljas med kalenderappen, men måste raderas i inställningar för iOS 8.
  • Bild med titeln 2487948 6
    2. Knacka "Mail, Kontakter, Kalendrar" i inställningar. En gång i inställningar, rulla ner och leta efter ikonen som ser ut som en blå torg med ett kuvert på det. Tryck på den och en ny skärm visas.
  • Bild med titeln 2487948 7
    3. Bläddra ner till kalenderavsnittet och leta efter den kalender du vill radera. Kalendersektionen ska vara längst ner på "Mail, Kontakter, Kalendrar" skärm. Hitta den kalender du vill radera och tryck på "Radera konto."
  • Tips

    Du kan också ändra objektbeskrivningen eller titeln och / eller ta bort larmet / påminnelsen till de föremål som finns i det.
  • Inom kalenderkontot kan du också göra kalendern inaktiv, men håller det fortfarande på enheten för framtida referens.
  • Varningar

    När du tar bort en kalender kan det vara un-retievable. Försök inte ta bort en kalender om du inte är 100% du vill.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande